Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w niedzielę dokonałem zakupu felg jednak szybko anulowałem zamówienie
48h dni roboczych środki powinny zostać zaksięgowane na moim koncie jednakże po 96h nadal ich nie otrzymałem
Kontaktowałem się ze sprzedającym mowi że zlecił zwrot środków w poniedziałek dziś jest czwartek.
Pisząc że to allegro ma 14 dni na zwrot tych środków do mnie jednak przesyłka nigdy nie została nadana. Więc w czym problem??
Prosze o pomoc
Numer zamówienia: 91707f70-a9d2-11ef-88cc-adffc47879ab
@Client:115262766 Po prawidłowym zleceniu zwrotu przez sprzedającego środki - w zależności od metody płatności - wracają w ciągu 3 do 7 dni roboczych.
Jeśli zwrot został prawidłowo zlecony w poniedziałek to dziś zaczął się dopiero trzeci dzień roboczy.
Super. Dziękuję
Odpowiedz której nie mogłem znaleźć dzięki!
@Client:115262766 Tak to nie działa, po anulowaniu zakupu wg regulaminu allegro sprzedający ma 2dni na zwrot środków a wg prawa niezwłocznie ale max 14dni, wcześniej będzie mail od Allegro o zwrocie i wówczas środki w ciągu kilku dni wrócą tam skąd wyszły.
To od 3 roboczych to też nie prawda. Wysłał mi nie dawno zwrot na visę w poniedziałek i dostałam we wtorek. Te 3 dni to jest chyba maksymalny czas zwrotu w którejś płatności. Każdy rodzaj płatności ma inny czas zwrotu.
@Client:115262766 sprawdziłam to w systemie i zwrot został zlecony 27.11, zaksięgował się poprawnie, więc środki powinny trafić na Twoje konto w ciągu maksymalnie 3 dni roboczych.