anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot towaru cyfrowego

Client:85302621
#7 Wielbiciel#

Hej, zakupiłem produkt gdzie w opisie jest napisane że otrzymam klucz który pozwoli mi aktywować na swoim koncie lecz po zakupie otrzymałem zupełnie co innego, bo otrzymałem konto do którego ma bardzo dużo osób dostęp bez możliwości zmiany danych. Jak klikłem w opcję zwrotu jest informacja abym zwrócił towar na adres mimo że był to zakup produktu cyfrowego, a za wysyłkę będę musiał dodatkowo opłacić. Da się zwrócić towar drogą mailową? Czy tylko możliwość jest wysłania paczki opłacając ze swoich pieniędzy?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:85302621 Zakupów towarów cyfrowych nie można zwracać.
Można natomiast - a nawet powinno się - złożyć reklamację jeśli to co otrzymałeś jest niezgodne z tym co było opisane w treści oferty.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

problem w tym że już zaznaczyłem zwrot i mam adres oraz 14 dni do wysłania paczki, czy jak złożę również reklamację to nie będzie problemu? że jest i zwrot i reklamacja zgłoszone jednocześnie?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:85302621 dlaczego najpierw robisz , a potem myślisz , a jak Ci się lampka zaświeci szukasz pomocy , 

podaj link do oferty bo jak znam życie i klientów zapewne czegoś nie doczytałeś .

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Próbowałem się jakoś dogadać mailowo pierw, ale oferowali kolejne konta po czym postanowiłem zrobić zwrot produktu, ale jest informacja abym wysłał paczkę na adres, gdzie normalnie dostałem mailowo konto

ostatecznie jakoś dogadałem się że otrzymam czyste konto gdzie wszystkie dane sam będę mógł zmienić chociaż wolałbym klucz zamiast konta... 

I nie, nie przeczytałem źle oferty nie musisz mnie odrazu oskarżać, bo wiem co kupuje

Client85302621_0-1695749150233.png

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Client85302621_0-1695749469441.png

wygląda ci na to klucz do aktywacji na swoim koncie? oczywiście że nie, więc przestań bronić takich osób, bo nawet widać rosyjski adres email co może oznaczać kradzione konto

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:85302621 Jeżeli otrzymałeś nie to a kliknąłeś zwrot to teraz otwórz dyskusję i tam opisz problem, tam sprzedajacy ma 24godz. na odpowiedź i tam masz pomoc Allegro, zwykłe : https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa allegro lokalne: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:85302621 produkty cyfrowe nie podlegają zwrotom , jeśli uważasz ,że otrzymałeś produkt nie zgodny z opisem złóż reklamację sprzedawcy .

oznacz moderatorów