Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Jak mogę "zwrócić" odstąpić od kupna towaru, który nie został jeszcze wysłany, a jest opłacony. Nie mogę skontaktować się ze sprzedawcą.
Pozdrawiam
Odstąpienie od umowy zakupu przedmiotu.
Sprawdź, czy jest dostępna ta metoda;
Jeśli nie ma takiej opcji;
@xyz96 jeśli zakup od firmy 🙂 przy anulowaniu dobrze wysłać dodatkowo na maila odstąpienie 🙂 bo tam nie ma wszystkich wymaganych ustawą danych, bieg się zaczyna ale sprzedawca by najmniej ja będę prosił o pismo co by poprawnie zaksięgować odstąpienie 😞
@kostas11 Ale po co? Nie masz śladu w systemie, że kupiec anulował, czyli odstąpił? Robisz zrzut swoim zwyczajem i masz podkładkę 🙂
@xyz96 tu troszku okroili to w mailu mam tylko informację że klient anulował 😞 jest dużo braków 😞 sam wiesz że muszą być odpowiednie dane a tu ich brakuje 😞
Przy zwrocie powiedzmy są wystarczające i przechodzą w skarbówce choć i tak klienci powinni wypełnić odstąpienie które każdy kupujący dostaje w pierwszym mailu po zakupie z załączniku bo taki obowiązek nakłada ustawa 🙂
Jeśli zakup od Firma kliknij zwrot na allegro przy produkcje, wyślij na maila odstąpienie które podesłał sprzedawca w pierwszym mailu lub wzór znajdź w necie 🙂