Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Kupiłem produkt, który otrzymałem, produkt został wyrzucony do kosza, po 3 dniach dostałem drugi raz ten sam produkt, a z racji że jestem uczciwy to zrobiłem zwrot produktu za pomocą allegro (rzadko korzystam z allegro) i chcę go wysłać inpostem, ale dzisiaj dostałem wiadomość od sprzedającego że mam odesłać oba produkty, ja jednego już nie mam, co zrobić w takim przypadku? Napisałem sprzedającemu że jeśli allegro zmusi go do oddania mi pieniędzy to mu je zwrócę na konto z którego je dostałem, próbowałem dodzwonić się do sprzedającego ale zauważyłem że to jakiś chiński numer
załóż dyskusję, w szczegółach zamówienia masz adres zwrotu i jak to chiny to wartość odesłania przekroczy wartość zakupu
Adres jest Polski, a w opcjach zwrotu inpost był darmowy
@Client:117185228 Ciekawe na jakiej podstawie sprzedający twierdzi że masz odesłać oba produkty. Pytałeś go o to?
Napisałem do niego że nie mam już 1 produktu, że dzisiaj odeślę mu ten drugi i że nie chce kasy a jeśli musi mi wysłać pieniądze to mu je zwrócę, ale narazie zero odzewu
jak odeślesz 1 to według ustawy konsumenckiej odda ci za 1
No właśnie problem w tym że ja zamówiłem 1i zapłaciłem tylko za 1, a po 3 dniach przyszedł drugi którego nie zamawiałem
czyli pomyłka sprzedawcy na magazynie 2x nadał to samo albo ty jak wywaliłeś tamten produkt np 1 dnia napisałeś negatywa, że produkt niezgodny z opisem lub inaczej zgłosiłeś niezadowolenie, że produkt nie spełnił oczekiwań i on to potraktował jako reklamację i wysłał ci drugi
Zamówiłem produkt, zapłaciłem, odebrałem przesyłkę i to wszystko, nic więcej nie zrobiłem, po 3 dniach dostałem sms że paczka czeka na ciebie w paczkomacie, pojechałem odebrałem, myślałem że to jeden z prezentów na święta, otwieram a tam ten sam produkt który odebrałem 3 dni wcześniej, sprzedawca musiał się pomylić i nadać 2 x ten sam produkt do mnie
@Client:117185228 Nie odsyłaj, skoro jego pomyłka to niech Ci wyśle etykietę i odeślesz i będzie po sprawie.
Jak zobaczyłem że sprzedawca wysłałem drugi ten sam produkt to wszedłem na allegro i zrobiłem zwrot paczki, pewnie najpierw powinienem skontaktować się z sprzedawcą ale rzadko korzystam z allegro i pewnie dlatego chce bym oddał dwa produkty ale ja już 1 nie mam
@Client:117185228 Odeślij mu ten zdublowany i zapomnij o sprawie 🙂
@komis-bell dałem ci 2 łapki czy tobie też nie dolicza moich łapek bo allegro się coś brzydko bawi
@az1rael A nie wiem, nie zwracam na to zbytnio uwagi czy zlicza czy nie 😁
nie chce by sprzedający mnie gdzieś podawał albo coś więc mam nadzieję że odesłanie paczki wszystko załatwi
@az1rael olej te łapki po co Ci one 🙂 chcesz mogę Ci swoje przepisać notarialnie 😄