anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot towaru

Client:99368792
#1 Nowicjusz

Witam. Zakupiłem zestaw ogrodowy (stół i krzesła). Jednak ostatecznie nie pasuje on do koncepcji wystroju tarasu. Chciałbym dokonać zwrotu i tu pojawia się problem bo ani zwrot darmowy ani za opłatą nie spełnia maksymalnych wymogów wielkości paczki. Sprzedawca nadał komplet w trzech paczkach. Chciałem owinąć trzy paczki folią i nadać je w postaci jednego zwrotu ponieważ nie wyświetla mi się opcja zwrócenia trzech osobno. Po zmierzeniu i zważeniu żadna z opcji nie chce mi przepuścić jej wielkościowo. Co mogę zrobić w tej sytuacji? Czy zostaje mi tylko zwrot na własny koszt? Dodam, że jestem w allegro Smart. Wymiary paczki po skompresowaniu do jednej to długość 143 cm, wysokość 28 cm , szerokość 81 cm a waga 55 kg. Kontaktowałem się w tej sprawie z pomocą allegro ale od blisko tygodnia zero odpowiedzi. Będę wdzięczny za każdą podpowiedź 😉 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:99368792 to że jesteś smart nie ma znaczenia, ważne czy zakup był smart bo jak inaczej to nadajesz na swój koszt 😞 jak były 3 paczki to nie kombinuj bo tak duża łączona jak się uszkodzi Ty poniesiesz koszty jako nadawca i Ty odpowiadasz za towar zwracany 😞

Jak był to zakup smart napisz do allegro z prośbą o 3 etykiety i podjazd kuriera 😄

nat_not
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Client:99368792 Sprawdź, proszę, skrzynkę odbiorczą. Powinieneś dostać od nas wiadomość w tej sprawie.

Natalia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów