Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chcę zwrócić zakupiony towar, ale usunęłam zakup z mojej listy zakupów. Od dnia zakupu nie minęło jeszcze 14 dni, ale chyba sprzedający zwleka z kontaktem, aby ten termin minął. Jak zwrócić towar i zamówić darmową wysyłkę bez szczegółów zakupu z listy zakupów?
Masz dane na mailu. Skontaktuj się ze sprzedającym, bo to Twój, nie jego interes.
Świetne rozwiązanie dla tych, którzy takie meile jeszcze mają. Gdybym go miała, to bym nie pytała.
@koala-vip O zakup z którego dokładnie dnia chodzi? Podaj mi proszę datę, numer tej oferty lub login sprzedającego.
Wyślij sprzedawcy e-mailem oświadczenie o odstąpieniu od umowy, to nie musi być wysłane przez Allegro, lub odeślij towar wraz z oświadczeniem, ważne aby zrobić to w terminie do 14 dni od otrzymania przesyłki. Sprzedawca nie musi się z Tobą kontaktować w tej sprawie, musi tylko oddać pieniądze na wskazany w oświadczeniu numer konta. Usunięcie zakupu z listy może być problemem w dokonaniu darmowego odesłania, wtedy trzeba będzie zapłacić.
Chcę cofnąć zamówienie pada na telefon ale już jest nadaną i nabita na kase
@Client:45445975 Co to znaczy cofnąć zamówienie? Jako kupujący? Wyślij przez Allegro oświadczenie o odstąpieniu od umowy i nie odbieraj przesyłki. W takiej sytuacji sprzedawca będzie Cię mógł obciążyć jedynie kosztem powrotu paczki, a resztę Ci odda, chyba że masz darmowy zwrot, wtedy odda całość.