anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot zakupionego towaru - brak zwrotu środków

MAMY ROZWIĄZANIE!
janusz267
#7 Wielbiciel#

20 grudnia ub r zgłosiłem zwrot do transakcji 9921506762, 23 grudnia sprzedający odebrał przesyłkę ze zwracanym towarem, ale do chwili obecnej nie zakończył weryfikacji zwrotu i nie zwrócił mi środków. Nie mogę otworzyć dyskusji ze sprzedającym, gdyż była już wcześniej otwarta z powodu niekompletnej przesyłki. Po dosłaniu brakującej części zamknąłem dyskusję i w tej chwili nie mam żadnego wpływu na sprzedawcę. 
Czy można ponownie otworzyć dyskusję (np z poziomu admina)? ewentualnie jakie inne narzędzia mam do dyspozycji w tej sytuacji?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
janusz267
#7 Wielbiciel#
  1. Wygląda na to, że jedynym rozwiązaniem jest POK
oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
janusz267
#7 Wielbiciel#

Dziękuję serdecznie, problem rozwiązany 🙂

oznacz moderatorów
maxr01
#17 Koryfeusz#

Możesz dokładniej napisać o co Ci chodzi?

Pisząc na tym forum musisz dokładnie przedstawić sytuację - z tego co piszesz - kompletnie nic nie wynika. To po prostu jest "bełkot" - szkoda, że nikt wcześniej nie uświadomił Ci tego.

Takie rzeczy możesz pisać bezpośrednio do serwisu Allegro korzystając z formularza kontaktowego. Na AG piszesz w celu otrzymania odpowiedzi od innych użytkowników -

w tym przypadku pisz do ALL - jak mają Ci pomóc inni użytkownicy All?

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów
janusz267
#7 Wielbiciel#

Czy czytanie ze zrozumieniem to aż takie trudne? Jakoś LEW433 nie miał z tym problemu...

oznacz moderatorów