Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiony przedmiot został zwrócony ale nie mam zwrotu pieniędzy Kontaktowałam się że sprzedawca wysyła mi że płatność została zwrócona do allegro jak ja mam teraz dostać te pieniądze na konto bankowe? Ponieważ jeszcze ich nie dostałam od wysłania pieniędzy od sprzedawcy do allegro mija 8 dni roboczych??? 🤔
@ulus2809 a jak było płacone za zamówienie ? może wróciły do Allegro Pay ?
Za przesyłkę było płacone z konta Revolut właściciel sklepu twierdzi że wrócił do allegro i mam się z nimi kontaktować to mój pierszy zwrot i nie mam pojęcia co robić 🤔
@ulus2809 a zobacz czy nie ma tu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji
jeśli nie ma trzeba napisać do allegro poszukają bop faktycznie jak sprzedawca zleca zwrot to idzie to przez allegro i operatora płatności 😞
Nie ma kasy,ale pisze ze mam nie aktywne te konto to może muszę aktywować 🙈😁ja nigdy nie używałam tego z allegro tylko bezpośrednio z karty płaciłam 🙈
A więc co zrobi bo dostałam takie cos od sprzedającego i twierdzi że wysłała pieniądze do allegro
Obrazka nie widzimy, a mail od Allegro o zwrocie środków był?
Cześć Urszula,
Pełna kwota 303,60 zł za zakup została zlecona do zwrotu przez sprzedającego CASSIDA-KASKI. Środki są w drodze do Ciebie
Taka wiadomość dostałam z Allegro 4 stycznia 🤔
@ulus2809 Zwrot środków został prawidłowo zlecony 4 stycznia (303,60 PLN) i pieniądze powinny być widoczne na Twoim rachunku w okolicach 5-9 stycznia.
Przejrzyj jeszcze raz swój rachunek. Jeśli nie zlokalizujesz przelewu, to prześlemy Ci mejlowo potwierdzenie zwrotu pieniędzy i sprawę wyjaśnisz w swoim banku.
O nie 🙈🙈dziękuję bardzo za pomoc dzięki wam szukaniu jest 😂😁 jest coś takiego na Rewolucie jak filtr konta i tam trzeba ustawić wyświetlane kwoty ja miałam ustawione w euro a nie w Pl 🙈więc nie widziałam płatności 😁 bardzo dziękuję za pomoc 🤝🙏Ufff
@ulus2809 Dobrze, że się znalazło. 🙂
@ulus2809 Podaj mi proszę numer zamówienia, o które chodzi.
4e1c1e11-9d89-11ee-b2f5-8f18bc380be4
Myślę że to ten numer 🙈😁
@_HolaOla_ zerkniesz 🙂