Witam. Zakupiłem subskrypcje od sprzedawcy i miałem otrzymać kod aktywacyjny odrazu a dostałem po paru godzinach wiec wcześniej zrobiłem zwrot i kupiłem z innego miejsca który przyszedł odrazu. Brak kontaktu ze sprzedawcą więc chciałem zapytać jak rozwiązać problem zwrotu pieniędzy ponieważ kodu nie aktywowałem
@Client:61543150 jeżeli zrobiłeś zwrot to możne być problem. Przedmiot miał możliwość zwrotu(produkt cyfrowy)?
Czas realizacji był podany w ofercie? Jak tak to trzeba było składać reklamacje.
W szczegółach zakupu wzmożenie zgłosić problem z transakcją.
Podaj numer zamówienia i ewentualnie oferty.
@Client:61543150 Pokaż link do oferty.
026f8ba0-f92b-11f0-8c88-55db1175238a
@Client:61543150 Widzę, że sprzedawca nie zlecił zwrotu wpłaty za to zamówienie. Czy skontaktowałeś się z nim bezpośrednio, żeby wyjaśnić tę sprawę?
@Client:61543150 Nie zakładaj proszę nowych wątków, tylko odpowiadaj w jednym 🙂
Powtórzę co napisała Natalia: Czy skontaktowałeś się ze sprzedającym bezpośrednio, żeby wyjaśnić tę sprawę?
Produkty takie jak wszelkiego rodzaju kody aktywacyjne czy vouchery są ustawowo wyłączne z możliwości zwrotu. Wynika to głównie z braku możliwości weryfikacji czy kod nie został zużyty, ani czy nie została zrobiona jego kopia.
Jedynym źródłem informacji, że kod nie został zużyty jest twoje słowo, którego nie da się potwierdzić.