Nie wiem, od dłuższego czasu korzystam z Allegro, lubię tę firmę i to jest naprawdę pierwszy problem, który chcę rozwiązać, wejdź z różnych telefonów iPhone 6 s iPhone 13 i iPhone 16
@Client:110407662 tak jak pisałam wcześniej, musisz zalogować się na konto Client:132783295. Żaden z adresów mailowych, które tu podałeś nie pasuje do tego konta.
Nie mam dostępu do adresu e-mail przypisanego do konta Client:132783295. Proszę o pomoc w odzyskaniu dostępu lub zmianie adresu e-mail na mój aktualny.

[edycja] aktualne
Problem polega na tym, że podczas rejestracji na poczcie nie ma towaru, który zwróciłem te kolczyki do moich zakupów, a rejestracja przez apple jest
Produkt nie pojawia się w formularzu zwrotu, ponieważ sprzedawca został zablokowany, a ja loguję się przez Apple ID.
Proszę o ręczne zarejestrowanie zwrotu i dokonanie przelewu środków
@Client:110407662 Widzę, że ostatecznie udało Ci się zalogować na konto Client:132783295 i zamieściłeś odpowiedzi w trwającej dyskusji. Poczekaj na reakcję pracownika Allegro w tej sprawie.
Czekam już nie jeden dzień i nie ma rezultatu
Cześć @Client:110407662, jeśli potrzebujesz naszego wsparcia, musisz użyć przycisku "Poproś o pomoc Allegro". Dzięki temu pracownik Allegro będzie mógł wypowiedzieć się w dyskusji.
Serio, o co ci chodzi 😀
Dzień dobry, kiedy się skontaktują i jakie są informacje na moim wniosku, dziękuję
Cześć, @Client:110407662. Nie wypełniłeś wniosku Allegro Ochrona Kupujących. Link otrzymałeś w Dyskusji - skorzystaj z niego i wypełnij wniosek jeśli chcesz, abyśmy go rozpatrzyli.
Czy mogę ponownie link? wysłać
Zaloguj się w swoim jabłeczniku na właściwe konto i wypełnij wniosek