Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam pytanie sprzedajacy stwierdzil ze dokonal zwrotu pieniedzy do allego finanse na stronie aukcji gdzie dokonalam zwrotu nie ma zadnej informacji tylko zakup zwrocony na emaila tez nic nie dostalam czy jesli by zwrocil pieniadze to dostalabym jakas informacje?
@whiteangel1402 tak , przychodzi stosowne powiadomienie e-mail po prawidłowym zaksięgowaniu zwrotu , tak ok godzinki po zleceniu otrzymują obydwie strony .
@whiteangel1402 Cześć. 🙂 Podaj mi proszę numer zamówienia, sprawdzę to dla Ciebie.
12106572205 dziękuję 🙂
@whiteangel1402 Sprzedający zlecił zwrot 17.12.2022 (75 zł). Środki powinny trafić na konto, z którego opłacono zamówienie. Jeśli nie zlokalizujesz zwrotu na swoim koncie, daj znać. Prześlemy Ci potwierdzenie przelewu i będziesz mogła wyjaśnić tę sprawę ze swoim bankiem.
Ok dziekuje za pomoc
Witam mam pytanie sprzedajacy stwierdzil ze dokonal zwrotu pieniedzy do allego finanse na stronie aukcji gdzie dokonalam zwrotu nie ma zadnej informacji tylko zakup zwrocony na emaila tez nic nie dostalam czy jesli by zwrocil pieniadze to dostalabym jakas informacje?
Jak dokona będzie i mail i środki w 3dni.
Nic nie dostalam a sprzedajacy zakonczyl ze oddal gotowke
@whiteangel1402 chyba powinienes zapoznac sie bardzo wnikliwie z definicją "gotówki".
Bo cały twoj post jest jakis taki nieco chaotyczny.
Chcesz sensownych odpowiedzi? Posluguj sie konkretami.
@LEW433 no widzisz... ciągle klepiesz, że bedzie mail, ze bedzie mail a tymczasem wiadomosc nie nadeszła... 😄
Kolejny raz nie wiesz co piszesz.
Tez mi sie zdarzylo, ze srodki wrocily, e-maila nie bylo. W spamie nic nie lezalo.