anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot

mate9301
#7 Wielbiciel#

Mam pytanie kupiłem grę i ją zwróciłem ponieważ była nie zgodna z opisem i facet mi nie odpisywał to utworzyłem dyskusje i tam mi dopiero odpisał że mam  przysłać dane do zwrotu i że mam zakończyć dyskusję bo mi pieniądze po majówce Dopiero wyśle  to tak zrobiłem i brak kontaktu z nim 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Zamknąłeś dyskusję bez zwrotu środków? naiwne, teraz napisz tu a pomogą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...

oznacz moderatorów

mate9301
#7 Wielbiciel#

Dzięki zobaczymy czy do 14dni sprzedający zwróci mi pieniądze jeśli nie dalej będę walczył o dzyskanie 

oznacz moderatorów

mate9301
#7 Wielbiciel#

I też widziałem że zmienił ofertę bo gra była tańsza a teraz jest droższa 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@mate9301 Zawsze się czeka na rozwiązanie do końca, skoro były problemy to należy mieć ograniczone zaufanie do takiego kogoś. Sprzedający walczą z kupującymi, uważają ich za coś w rodzaju bankomatu, sprzedać i niech spieprzają.☹️

oznacz moderatorów

mate9301
#7 Wielbiciel#

No tak ale jeśli się uda to opinie i tak wystawie i ostrzegę inne osoby żeby nie kupowali od nich bo będą mieli problemy tak jak ja a pisało u nich że gra jest do aktywacji na steam a ja dostałem tylko Emeil i hasło i bądź tu mądry do skrzynki pocztowej  nie do steam 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Na AL nie ma komentarzy, jak to AL.

oznacz moderatorów

mate9301
#7 Wielbiciel#

Szkoda bo nie doczytałem opini nie do kończyłem czytać wszystkich bo dzisiaj widziałem że ludzie pisali że  po 2 miesiacach od kupienia gry sprzedający tą grę zmienia hasła do tej gry i już ludzie wejść nie mogą  masakra dobra dam znać jak mi odeśle pieniądze a jak nie to napiszę jeszcze raz tu do was

oznacz moderatorów