Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam pytanie kupiłem grę i ją zwróciłem ponieważ była nie zgodna z opisem i facet mi nie odpisywał to utworzyłem dyskusje i tam mi dopiero odpisał że mam przysłać dane do zwrotu i że mam zakończyć dyskusję bo mi pieniądze po majówce Dopiero wyśle to tak zrobiłem i brak kontaktu z nim
Zamknąłeś dyskusję bez zwrotu środków? naiwne, teraz napisz tu a pomogą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
Dzięki zobaczymy czy do 14dni sprzedający zwróci mi pieniądze jeśli nie dalej będę walczył o dzyskanie
I też widziałem że zmienił ofertę bo gra była tańsza a teraz jest droższa
@mate9301 Zawsze się czeka na rozwiązanie do końca, skoro były problemy to należy mieć ograniczone zaufanie do takiego kogoś. Sprzedający walczą z kupującymi, uważają ich za coś w rodzaju bankomatu, sprzedać i niech spieprzają.☹️
No tak ale jeśli się uda to opinie i tak wystawie i ostrzegę inne osoby żeby nie kupowali od nich bo będą mieli problemy tak jak ja a pisało u nich że gra jest do aktywacji na steam a ja dostałem tylko Emeil i hasło i bądź tu mądry do skrzynki pocztowej nie do steam
Na AL nie ma komentarzy, jak to AL.
Szkoda bo nie doczytałem opini nie do kończyłem czytać wszystkich bo dzisiaj widziałem że ludzie pisali że po 2 miesiacach od kupienia gry sprzedający tą grę zmienia hasła do tej gry i już ludzie wejść nie mogą masakra dobra dam znać jak mi odeśle pieniądze a jak nie to napiszę jeszcze raz tu do was