Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dzień dobry kupiłem grę farming simulator na steam sprzedawca wysłał mi hasła itp ja je usunąłem po czym dokonałem zwrotu i teraz bo pokazuje się ze odeślij przesyłke na dany adres itp wiec co mam teraz zrobić bo tych hasłem z emaila nie da się wysłać zwykła przesyłka a zwrot niby został zatwierdzony wiec moje pienieadze do mnie wrócą ?
@Client:108871679 Generalnie jest taka zasada że zakupów cyfrowych przesyłanych elektronicznie np. mailem się nie zwraca bo zwrócić się nie da. Ile razy byś hasło nie wysyłał to przecież je znasz i nadal możesz to hasło wykorzystywać.
Jeżeli kupiłeś grę od Steam to tam obowiązuje zasada że możesz zwrócić grę jeśli nie korzystałeś z niej dłużej niż 15 minut (a może 30 minut) Wtedy Steam zwraca pieniądze i blokuje ci dostęp do gry.
Ale sprzedawca na Allegro nie musi przyjmować od ciebie zwrotu zgodnie z tym co napisałem.
Rozmawiaj ze sprzedającym, zwrot pieniedzy to tylko jego dobra wola i raczej nie miej wielkich nadziei.
Lecz dostałem e-mail o takiej treści
Pełna kwota 45,50 zł za zakup została zlecona do zwrotu przez sprzedającego . Środki są w drodze do Ciebie
czyli dostanę zwrot czy nie
Jeśli takie powiadomienie to dostaniesz, dziś niedziela więc pieniądze możesz mieć około wtorku na koncie bankowym.
Porządny sprzedawca, nie zapomnij o pozytywnym komentarzu.
Jak dostanę pieniądze to napenwo to zrobię
Wcześniej mail od Allegro i w 3dni masz tam środki skąd wyszły.
Nie rozumiem
Jak sprzedajacy zrobi zwrot to Allegro wysyła maila do Ciebie i po tym mailu w 3dni środki będą na twoim koncie.
Jeżeli w ofercie jest ze sprzedający przyjmuje zwrot to dostaniesz,