anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ja w społeczności błąd przeglądania szkiców

Client:44052296
#21 Demiurg#

Pomijając poprzednie zgłoszenia dotyczące występowania błędów podczas kasowania szkiców w zakładce Ja w społeczności , które nie zostały rozwiązane (trzeba z tym nauczyć się żyć tak jak ze smogiem) znalazłem kolejne utrudnienie. A mianowicie . Podczas przeglądania poprzednich szkiców można się cofną tylko do daty wystąpienia wyżej opisanego błędu. W moim przypadku obecnie jest to 08 01.2025 przy próbie cofnięcia się bardziej wstecz wystąpień komunikat na żółtym tle

Przepraszamy, nie można wykonać żądanej operacji.

Czy u innych też tak się dzieje?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

br.
#21 Demiurg#

@Client:44052296   To błąd którego  Allegro nie chce  albo nie potrafi się pozbyć.  Było juz wiele razy o tym pisane.

Szkice których tekst zastał opublikowany można usunąć.

Szkice których tekst był opublikowany ale usunęła publikację moderatorka nie dają się usunąć,  a każda próba usunięcia kończy się znanym błędem - blokadą dostępu do ustawień.

Podobno ktoś nad tym pracuje, ale lata mijają....

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@br. Tak, "było już wiele razy o tym pisane". Ja też o tym pisałam (w tym: wątku) i pomimo oznaczenia przeze mnie Moderacji, odzewu z ich strony nie było.
Natomiast od Ciebie dostałam wskazówkę, jak można spróbować rozwiązać ten problem samodzielnie. I chociaż ten sposób wydał mi się jakiś taki "chałupniczy", zastosowałam "Twój" trick, który wtedy nie zadziałał, ale zapewne z powodów, które później sugerowałeś.

Nawet już próbowałam "uczyć się z tym żyć"😂, ale co to za życie z niedziałającą zakładką "Ja w Społeczności", skoro niby jestem częścią tej społeczności, a jakoby mnie w niej nie było?

A dzisiaj, w wątku @Client:44052296, nawiązując do fragmentu "Pomijając poprzednie zgłoszenia dotyczące występowania błędów /.../które nie zostały rozwiązane" napisałam trochę tekstu, po czym musiałam na chwilę przerwać pisanie. Wtedy przypomniałam sobie o "Twoim" tricku.
I co? I BINGO!
Po co nam tu informatycy, programiści etc. Chałupnictwo górą! 🤣

Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję 😊.

oznacz moderatorów