anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskać utracone drzewo?

ArtDuo
#7 Wielbiciel#

Nie wiedziałam, że nazwanie drzewa w allegro one jest ograniczone czasowo. Czy można  po czasie odzyskać możliwość nazwania drzewa. Mam ich 8 i bardzo mi zależy.  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@ArtDuo zweryfikuję to i wrócę do Ciebie z informacją 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ArtDuo
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@ArtDuo przydzielimy Ci nowe drzewa 😄 Dam znać, jak będą już dla Ciebie dostępne. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@ArtDuo przydzieliliśmy ci 8 drzew. Na nadanie dedykacji masz czas do końca czerwca 🙂 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ArtDuo
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT  😍

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Z punktu widzenia ekologicznego to wybierać odpowiednie formy dostawy (takie nie promujące 50% zwrotów i nie wysyłające 3 różnych kurierów po 3 paczki). Dobrze też zmniejszyć częstotliwość zakupów np. zakupy cykliczne robić raz na 3 miesiące, a nie co 2 tygodnie xD. Przyroda na tym tylko skorzysta.  A Allegro lepiej by zrobiło dopracowując formy wysyłki, by po każdą paczkę nie podjeżdżał inny kurier lub nie wracały bezsenswnie do nadawcy tylko dlatego, że box był zajęty... Mniej nie potrzebnych kursów = mniejszy ślad węglowy = korzyść dla środowiska w tym drzewek...

Ps na przyklejenie papierka nie licz, już pozamiatane. A drzewek i tak wsadzą dokładnie tyle samo...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów