anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ja w społeczności błąd przeglądania szkiców

Client:44052296
#21 Demiurg#

Pomijając poprzednie zgłoszenia dotyczące występowania błędów podczas kasowania szkiców w zakładce Ja w społeczności , które nie zostały rozwiązane (trzeba z tym nauczyć się żyć tak jak ze smogiem) znalazłem kolejne utrudnienie. A mianowicie . Podczas przeglądania poprzednich szkiców można się cofną tylko do daty wystąpienia wyżej opisanego błędu. W moim przypadku obecnie jest to 08 01.2025 przy próbie cofnięcia się bardziej wstecz wystąpień komunikat na żółtym tle

Przepraszamy, nie można wykonać żądanej operacji.

Czy u innych też tak się dzieje?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

br.
#21 Demiurg#

@Client:44052296   To błąd którego  Allegro nie chce  albo nie potrafi się pozbyć.  Było juz wiele razy o tym pisane.

Szkice których tekst zastał opublikowany można usunąć.

Szkice których tekst był opublikowany ale usunęła publikację moderatorka nie dają się usunąć,  a każda próba usunięcia kończy się znanym błędem - blokadą dostępu do ustawień.

Podobno ktoś nad tym pracuje, ale lata mijają....

oznacz moderatorów

szymela54
Maestra

@br. Tak, "było już wiele razy o tym pisane". Ja też o tym pisałam (w tym: wątku) i pomimo oznaczenia przeze mnie Moderacji, odzewu z ich strony nie było.
Natomiast od Ciebie dostałam wskazówkę, jak można spróbować rozwiązać ten problem samodzielnie. I chociaż ten sposób wydał mi się jakiś taki "chałupniczy", zastosowałam "Twój" trick, który wtedy nie zadziałał, ale zapewne z powodów, które później sugerowałeś.

Nawet już próbowałam "uczyć się z tym żyć"😂, ale co to za życie z niedziałającą zakładką "Ja w Społeczności", skoro niby jestem częścią tej społeczności, a jakoby mnie w niej nie było?

A dzisiaj, w wątku @Client:44052296, nawiązując do fragmentu "Pomijając poprzednie zgłoszenia dotyczące występowania błędów /.../które nie zostały rozwiązane" napisałam trochę tekstu, po czym musiałam na chwilę przerwać pisanie. Wtedy przypomniałam sobie o "Twoim" tricku.
I co? I BINGO!
Po co nam tu informatycy, programiści etc. Chałupnictwo górą! 🤣

Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję 😊.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@szymela54   Wszystko się zgadza, natychmiast po  opublikowaniu  tego tricku,  specjaliści Allegro zablokowali taką możliwość, rzekomo prowadzili jakieś prace żeby ten błąd naprawić.

Myślę że chcieli  utrudnić  korzystanie z  wszelkich tricków, więc to nie jest błąd,  to celowe,  nie bardzo rozumiem jaki to miało cel,  ale kto by odgadnął  dziwne  metody allegrowych specjalistów.

Ale po kilku tygodniach odpuścili, może się znudzili, może jakieś wyższe cele bardziej opłacalne  im teraz przyświecają.

Więc aktualnie ten sposób znowu działa, nie wiem jak długo może wreszcie zapomną.

Wiadomo, każda działalność speców Allegro to kłopoty...

oznacz moderatorów