anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Praca zdalna w Allegro

mon-and1
#1 Nowicjusz#

Witam. Obecnie poszukuję pracy. Wiem, że możliwa jest praca zdalna w Allegro. Nie znam szczegółów. Jak wygląda taka praca, płaca itp. Proszę o informacje.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

drekenzes
#18 Luminarz#

@mon-and1  napisał(a):

Witam. Obecnie poszukuję pracy. Wiem, że możliwa jest praca zdalna w Allegro. Nie znam szczegółów. Jak wygląda taka praca, płaca itp. Proszę o informacje.

@mon-and1 Skoro interesuje Ciebie praca jako słup do wyłudzeń na Allegro, to będzie właśnie ta praca zdalna. Oficjalnie będzie to wystawianie produktów na własnym koncie (które nigdy nie zostaną wysłane) lub lajkowanie produktów, czyli coś, co jest zakazane przez prawdziwe Allegro 😉

NipponShorty
#16 Inspirator#

@mon-and1 niech zgadnę oferta że zarobisz za 2 godziny pracy dziennie więcej niż niektórzy przez miesiąc. Czas przestać wierzyć w bajki tylko poszukać normalnej pracy.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@mon-and1 Zwykle wystawiasz za kogoś towar który nie istnieje ,ktoś zbiera za to kasę a ty nie dostając żadnej wypłaty spłacasz wszystko to co zleceniodawca przytulił . Jak spłacisz to możesz próbować sądownie walczyć o odzyskanie swoich środków ,ale nie ma pewności że wygrasz.

oznacz moderatorów

PIKeRn
#11 Animator#

Skoro zadajesz takie pytanie (nie potrafisz pozyskać informacji o ew. rekrutacji) to przykro mi, ale raczej nie jesteś w zakresie zainteresowań firmy technologicznej jaką jest Allegro. 😉 

oznacz moderatorów