Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie Bezmięsni!
Wreszcie jakaś propozycja dla łasuchów 🙂 Jeśli lubicie słodycze, z pewnością skusi Was przepis na czekoladowe muffinki. Tradycyjne składniki zastąpiono w nim zdrowszymi zamiennikami. Czy na pewno bez szkody dla smaku? Musicie się przekonać!
Na zdjęcia Waszych wypieków czekamy do niedzieli (1 sierpnia). To 3 etap naszego konkursu, w którym szansę na wygraną mają osoby zamieszczające zdjęcia potraw pod każdym postem z przepisem. Karty podarunkowe Allegro o wartości 1000 zł czekają na 3 zwycięzców. Regulamin znajdziecie tutaj.
Czekoladowe muffinki z tofu i czerwonej fasoli z malinami
Składniki:
Fasolę odcedź na sitku i przepłucz zimną wodą. Wszystkie składniki (poza malinami) zmiksuj blenderem na gładką, gęstą masę. Piekarnik rozgrzej do 180 stopni. Masę przełóż do foremek na muffinki, na górze ułóż maliny. Piecz przez 30-35 minut.
A jeśli szukacie innych kulinarnych inspiracji, sprawdźcie Roślinne Wyzwanie - akcję wspieraną przez stowarzyszenie Otwarte Klatki.
Dzięki temu konkursowi na nowo odkrywam swoje zapasy i w końcu próbuję produktów, na które nie miałam wcześniej pomysłu 😄 Oto premiera w mojej kuchni z użyciem liofilizowanych malin, roślinnego mascarpone i (uwaga, właśnie nauczyłam się tej nazwy) kruszonej miechunki 😄
@alexandra_89 @majkowiecka @danke20 @Client:50474578 @Furia2010 @monikry1 @Mrowczynski84 @Baby-mama1 @kiniak87 @majksaj @christian33 @kasiamax12 @korczcw @alex_andra1
Na Gadane pojawił się kolejny przepis. Już nie możemy się doczekać Waszych zdjęć 😋