Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy nie opłacalnym, pod względem pakowania, było by podawanie w ogłoszeniu ilości produktów w oryginalnym opakowaniu producenta? Czasami kupuje się np 3 produkty przez co sprzedawca musi je rozpakować z oryginalnego opakowania zbiorczego i przełożyć do innego. Gdyby w ogłoszeniu była informacja że opakowanie producenta zawiera 4 to może kupujący zamówiły 4 produkty dzięki czemu zostałyby wysłane w oryginalnym opakowaniu producenta bez konieczności przepakowywania. Myślę że to opłacalne dla sprzedawcy jak i dla ekologii, mniej zużytych opakowań.
@oibooibo z jednej strony może i tak ,ale z drugiej strony ...ilość sztuk w zbiorczym nie często , ale się zmienia , sprzedawca musiałby parametr modyfikować przy każdej zmianie , bywa też ,że na stanie mam ten sam produkt w różnych opakowaniach zbiorczych , niby nic wielkiego , ale czasem może to doprowadzić do niepotrzebnej scysji z klientami .
Często jest tak ,że klient już wielokrotnie kupujący ten sam produkt w ilości 10 sztuk / zbiorcze 12 / , wysyłam w zbiorczym uzupełniając lukę po 2 sztukach zwykle ugniecionym papierem , ale kolejny zakup od tego samego klienta opiewa na 10 sztuk .