Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Dlaczego przy wystawianiu i łączeniu z katalogiem powstaje taki błąd
Mianowicie po wystawieniu i wpisaniu mojego tytułu kupujący widzi inny tytuł ten z katalogu ?
Zdarza mi się to już któryś raz z kolei jest mylące dla kupującego ponieważ moja aukcja różni się od tego co jest w nagłówku . Czy coś robię źle ?
Będę wdzięczna za podpowiedź
@IRON-77, może się zdarzać, że EAN, którego używasz, jest przypisany do innego produktu w Katalogu i stąd rozbieżność między tytułami. Jeśli według Ciebie to Twoja nazwa jest prawidłowa, odszukaj w formularzu wystawiania ten produkt (np. używając kodu EAN) i zgłoś zmianę. 🙂
Rozumiem Dziękuję za podpowiedź 🙂
@IRON-77, nie ma sprawy. Pisz, gdybyś miała jakiekolwiek problemy - spróbuję pomóc. 🙂
Bardzo dziękuję i życzę miłego dnia 🙂
Co jeśli są wystawione dwa takie same produkty w różnych cenach ponieważ jeden z nich jest dostępny z opcją personalizacji?
Wchodząc teraz w produkt tańszy, widzę tytuł droższego.
Chyba nie tak to powinno działać 😆
@NonStopShop Cześć 🙂 Widzę tutaj dwa rozwiązania. Możesz:
1. Zmienić nazwę produktu na np. FARTUCH SZEFA KUCHNI, zostawić połączone oba produkty i o opcji personalizacji poinformować Kupujących w tytule oferty (nie produktu) i w opisie. Prośbę o zmianę nazwy w produkcie wyślesz z zakładki Mój asortyment
2. Wystąpić do GS1 po dodatkowy kod EAN dla drugiego produktu.
to komplikuje wszystko , te łączenie w katalogu . Kiedyś się wpisywało tytuł wybierało katalog , opis itp i wystawiało . Takie zgłaszanie , dopisywanie to tylko zajmuje sporo czasu i wcale nie jest to ułatwienie Wydaje mi się że powinno być proste jak kiedyś a te wszystkie ulepszania tylko wprowadzają w błąd a nie każdy ma czas na dodatkowe kroki przy każdej wystawianej aukcji
Z tym katalogowaniem jest taki burdel...jest wymóg łączenia w katalogi z ofertami które często mają takie bzdury powypełniane i jeszcze allegro wymaga abyś to ty za kogoś poprawiał. Jak nie poprawisz to albo masz z bzdurami ofertę albo nie możesz wystawić. np. Twoja konkurencja wystawia produkt przyjmijmy wędkę...masz określoną długość 202 cm, markę FISHMAN, kolor GRAFIT, kołowrotek ZŁOTY (KOD EAN TEN SAM) itp. a ten ktoś wystawia ją jako kij 2m, marka inna FISCH -MAN, kolor CIEMNY, kołowrotek ŻÓŁTY i masz wszystko rozwalone.....a jak chcesz WIELOWARIANTOWOŚĆ wstawić to zapomnij.... i co ciekawe ostatnio zauważyłem, że jak łaczysz w katalogi swój markowy produkt dobrej jakości z jakimś chińskim chłamem to masz opinie za chiński chłam....