Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W jaki sposób wyłączyć ten automat? Rozumiem, że Allegro weźmie na siebie problem, kiedy klient kupi 2 niepasujące do siebie produkty?
Proszę o wskazanie możliwości wyłączenia tej absurdalnej "funkcjonalności" lub jeżeli nie jestem w stanie wyklikać tego sam, proszę o odpięcie Automatu.
@renowa24_pl tworzymy dla Ciebie automatyczne zestawy, ponieważ chcemy wyświetlać kupującym inne pasujące oferty z Twojego asortymentu. Warto je zostawić, bo ułatwiają klientom dopasowanie produktów. Oczywiście możesz też stworzyć własne zestawy – wtedy nie będziemy już proponować naszych. Tutaj znajdziesz informacje, jak to zrobić.
Jeśli zauważyłeś jakieś nieprawidłowości, opisz je proszę szczegółowo. Dzięki temu będę mógł sprawdzić sprawę i zobaczyć, czy możemy wprowadzić potrzebne zmiany.
Tworzycie zestawy z niepasującymi do siebie produktami po kilkanaście dziennie. Nie zgadzam się na takie rozwiązanie, tworzę zestawy sam i w taki sposób powinno być to kreowane...
@renowa24_pl ja kazałem se wyłączyć i wyłączyli , ale czasem żałuję tego kroku .
Zupełnie różne asortymenty... To tak jakby do jednego buta w rozmiarze 44 dodać drugi w rozmiarze 45.
Tworzą koszmarki. Np śruba koła łączona z felgą, która jeździ na szpilkach. Kołpak na 6 śrub podpinali pod felgę na 5 śrub. Tego nie robi AI. To robi jakiś Sasza.
Poproś o STAŁE wyłączenie tworzenia ofert. Oszczędzisz wiele godzin pracy na ręcznym kasowaniu tego bubla.
Proszę o stałe wyłączenie automatycznych zestawów. Chcę je tworzyć sam.
@renowa24_pl musisz wezwać Moderatora ... ot tak .. @gdvorek 😁..... miałem jeszcze coś dodać ,ale się powstrzymam od ironii
Cześć @renowa24_pl, zgłosiłem Twoje konto do wyłączenia automatycznych zestawów 🙂
Dziękuję
@matt_rose , ja również poproszę o wyłączenie na naszym koncie automatycznych zestawów - dziś musieliśmy się tłumaczyć z połączonej podkaszarki z niepasującą szpulą żyłkową...
Cześć, @prodiam. Zgłosiłam wasze konto do wyłączenia automatycznych zestawów. 😊