anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ochrona Marek

motocar11
#8 Zapaleniec#

Piszę z pytaniem, czy wprowadzenie ochrony marek oznacza, że jako użytkownik tzw. "zwykłego konta", od 2 września 2024 nie będę mógł wystawić na Allegro np. używanego markowego krawata lub odzieży, których pragnę pozbyć się z szafy, a które są wymienione w liście marek chronionych?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@motocar11 od 2 września na Allegro będzie można wystawiać oferty z produktami marek chronionych, tylko gdy masz konto firmowe i potwierdzisz znajomość Warunków Ochrony Marek

Masz konto zwykłe, zatem nie wystawisz ofert z produktami marek chronionych. Możesz to robić wyłącznie na Allegro Lokalnie. 

oznacz moderatorów

motocar11
#8 Zapaleniec#

Dziękuje za odpowiedź. Nie skorzystam z oferty, by nie uczestniczyć w grze pozorów.

oznacz moderatorów

marekiw2
#1 Nowicjusz#

sa inne serwisy

oznacz moderatorów

JubilerZielinscy
#8 Zapaleniec#

podpinam się pod pytanie, ale mam konto firmowe, potwierdziłem listę marek chronionych, natomiast mój pracownik na koncie uprawnionym nie może wystawić produktu marki Guess. Proszę o pomoc, przecież to tak nie może być!

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@JubilerZielinscy wygląda na to, że nie dokonałeś wszystkich czynności. Aby potwierdzić, że znasz Warunki Ochrony Marek jeszcze raz:

1. Przejdź do zakładki Ochrona Marek.
  2. Zapoznaj się z Warunkami Ochrony Marek. Przeczytaj nie tylko informacje zawarte w tej zakładce, ale przejdź też do regulaminu i załączników, do których linkujemy.
  3. Przejdź do sekcji Potwierdź, że znasz Warunki Ochrony Marek. Tam zaznacz opcję Znam i rozumiem Warunki Ochrony Marek.
  4. Kliknij [potwierdź]. 
   Paula
   Moderatorka

JubilerZielinscy
#8 Zapaleniec#

Zrobiłem to i ja mogę wystawić taką ofertę, natomiast pracownik z konta uprawnionego nie może.

oznacz moderatorów

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@JubilerZielinscy skonsultuję to. Jak tylko otrzymam odpowiedź - dam Ci tutaj znać.

Paula
   Moderatorka

JubilerZielinscy
#8 Zapaleniec#

Próbujemy również w trybie incognito oraz po wyczyszczeniu danych cookies i dalej to samo...

oznacz moderatorów