Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Piszę z pytaniem, czy wprowadzenie ochrony marek oznacza, że jako użytkownik tzw. "zwykłego konta", od 2 września 2024 nie będę mógł wystawić na Allegro np. używanego markowego krawata lub odzieży, których pragnę pozbyć się z szafy, a które są wymienione w liście marek chronionych?
@motocar11 od 2 września na Allegro będzie można wystawiać oferty z produktami marek chronionych, tylko gdy masz konto firmowe i potwierdzisz znajomość Warunków Ochrony Marek.
Masz konto zwykłe, zatem nie wystawisz ofert z produktami marek chronionych. Możesz to robić wyłącznie na Allegro Lokalnie.
Dziękuje za odpowiedź. Nie skorzystam z oferty, by nie uczestniczyć w grze pozorów.
sa inne serwisy
podpinam się pod pytanie, ale mam konto firmowe, potwierdziłem listę marek chronionych, natomiast mój pracownik na koncie uprawnionym nie może wystawić produktu marki Guess. Proszę o pomoc, przecież to tak nie może być!
@JubilerZielinscy wygląda na to, że nie dokonałeś wszystkich czynności. Aby potwierdzić, że znasz Warunki Ochrony Marek jeszcze raz:
Zrobiłem to i ja mogę wystawić taką ofertę, natomiast pracownik z konta uprawnionego nie może.
@JubilerZielinscy skonsultuję to. Jak tylko otrzymam odpowiedź - dam Ci tutaj znać.
Próbujemy również w trybie incognito oraz po wyczyszczeniu danych cookies i dalej to samo...