Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Zauważyłem, że Allegro odłącza moje produkty od swojego katalogu, do którego wcześniej musiałem je podłączyć (nie było innego wyjścia, w/g rekomendacji Allegro , inaczej nie można było wystawić aukcji) lub zostały podłączone automatycznie . Patrze na te oferty - Allegro podłączyło je do swoich produktów z katalogu, nawet nie wiem jakich, gdyż nie mam czasu tego sprawdzać. Ważne - mam nadal 100% podłączone, a do czego - tego już nie wiem.
Zgłoszona poprawka produktu w katalogu Allegro - towar prawidłowy, jedynie zdjęcie nieprawidłowe - zdjęcie jedynie z napisem "PRODUKT POLSKI". Zgłosiłem poprawkę w celu zmiany zdjęcia na prawidłowy produkt , dołączyłem odpowiednie zdjęcie - sprawdzam dziś informacje na temat zgłoszenia.
To znaczy że jak nie będzie sprzedawców to nie będzie klientów?
Specjalny dział specjalistów allegro na to "To niemożliwe"
@ELMIXAGD_pl, poprosiłam o uzasadnienie odrzucenia Twojej sugestii. Gdy tylko otrzymam odpowiedź w tej sprawie, wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@mr_oma a tego postu przypadkiem nie powinnaś była przenieśc do gadane-katalogi?
@ELMIXAGD_pl, zmieniliśmy to zdjęcie. 🙂
@AptekaNatolinska, dzięki za czujność!
Poziom kretynizmu odłączania produktów przez Allegro od katalogu, który samo stworzyło mnie pokonuje 😞
Handluję m.in. kosmetykami i chemią samochodową.
Co chwilę coś mi odłączają, nagle szampon z woskiem przestaje być szamponem tylko zostaje woskiem do konserwacji profili zamkniętych podobnie jak wosk koloryzujący do lakieru. Gąbka do plastików będąca od lat gąbką nagle staje się ręcznikiem i wiele innych.
Poprawić (zgłosić błąd) się nie da bo:
A allegro odpowiada: pisz pani do producenta...
taaa do Niemiec ... do firmy Sonax...