Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Сoś jest nie tak z płatnością na Allegro lokalnego. czy wydaje mi się?
czy tak powinno być ???
@Ro_ma_n Nie widzimy obrazka, opisz problem.
Aby kupić, poprosiłem sprzedawcę "[edycja]" o utworzenie przycisku „Kup teraz”. Wysłał mi formularz skrinem, w którym wymagany był mój numer telefonu. potem otrzymałem wiadomość z linkiem do niezrozumiałej strony Allegro lokalnej i prośbą o wskazanie wszystkich danych z karty.
Zapytałem sprzedawcę, co to jest, na co odpowiedział:
@Ro_ma_n Przekręt - klasyczny. Nic sms, emailem itp. Tylko kup teraz albo licytacja bo wtedy chroni Cię Allegro. Pomijajac wszystko - nie podajesz nikomu numeru karty!
ps Zgłoś gościa do Allegro - zablokują go.
jak to zrobić?
właśnie teraz inny poprosił o to samo "lucky337" OFERTA: EE3B43E3-3634-4853-8635-FE6992BB2AF7
@Ro_ma_n A sprzedawca także zniknął? kasy Ci nie zabrakło, więc tylko zgłoś ALL.
nic nie zapłacił. po wysłaniu zapytania zmień kategorię Allegro lokalnе w ustawieniach. znika ogłoszenie i sprzedawca
@Ro_ma_n Próba oszustwa, nie podawaj żadnym sms nr. karty.
@Ro_ma_n Na Allegro klikasz Kup teraz, potem jesteś przenoszony do płatności także na stronie Allegro i bezpiecznie płacisz. Nie rób tego przez żadne linki podsyłane przez sprzedawców i w żaden inny sposób, tylko tak; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/zakup-i-dostawa-na-allegro-lokalnie/jak-zaplacic-za-zakup-na...
@Ro_ma_n, dzięki za Twoją czujność. Ten Sprzedający jest już zablokowany.
właśnie inny poprosił o to samo "lucky337" OFERTA: EE3B43E3-3634-4853-8635-FE6992BB2AF7
@Ro_ma_n, ten użytkownik również jest już zablokowany.