anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

2 problemy: nie mogę wybrać aukcji lokalnej w formularzu pomocy i nie drukuje się etykieta

gazela_2
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry

Tak jak napisałem mam 2 problemy.  Kupiłem przedmiot w funkcji  "kup teraz". Zapłaciłem sprzedajacy dostał pieniadze, ale nie może wydrukować etykiety smart in posta.  Podczas generowania etykiety pojawia sie błąd "Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety". Podobno żle wypełniłem formularz zamówienia. Mimo, że poprawiłem  dane. Adres paczkomatu docelowego i adres się zgadza, ale nadal jest problem. Drugi problem, to nie mog odznaczyć tego zakupu w formularzu kontaktowym z pomocą. Nie mogę tego problemu zgłosić. To jest numer zakupu 5c2acf5f-9e9d-4ce2-9b84-64139894cb1e .

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@gazela_2 W Twoim adresie brakowało spacji między ulicą a numerem. Dodałam ją. Proszę, żeby sprzedawca sprawdził czy teraz problem nadal występuje. Jeśli tak, prosimy go o bezpośredni kontakt z nami.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

gazela_2
#7 Wielbiciel#

Faktycznie  sprzedający ma problem ?  A dlaczego nie mogłem wybrać aukcji lokalnych do formularza zgloszeniowego w pomocy? Bo robiłem z poziomu dawnego allegro?

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@gazela_2 formularz przyjmuje zgłoszenia zarówno z Allegro jak i z Allegro Lokalnie, więc to nie to jest powodem, ale tak jak pisała Natalia jeśli sprzedający nadal ma problem z nadaniem tej paczki, poproś go o bezpośredni kontakt z nami. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów