Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od rana nie mogę zapłacić za towar na allegro lokalnie, po wpisaniu kodu blik nie otrzymuje informacji zwrotnej na telefonie, a na allegro wyskakuje komunikat:
"Spróbuj jeszcze raz i opłać zakup
Twoje zamówienie nie zostało opłacone i będzie dostępne dla innych użytkowników, jeśli nie dokończysz płatności."
Robiłem zakupy na Allegro zwykłym i płatność poszła bez problemu. Czy ktoś wie co jest nie tak z lokalnym allegro? Dodam że podobne się dzieje jak zmieniam płatność jako przelew, a nie Blik.
@stivowner Sprawdzałeś już, czy problem wciąż występuje? Sprawa dotyczy zakupu w aplikacji czy przeglądarce? Pomocny byłby zrzut ekranu obejmujący komunikat o błędzie. Zrzut powinien obejmować cały ekran - bez przycinania.
Problem występuje w przeglądarce, sprawa już została zgłoszona nr 54660203. wysłałem na czacie zrzuty w rozmowie z konsultantem ma mnie poinformować emailem, jak będzie wiadomo co jest nie tak.
A nie próbujesz czasem zapłacić na fałszywej stronie Allegro Lokalnie? Daj link do tej oferty.
Logowałem się w innej przeglądarce do allegro i ten sam problem występuję więc wątpię że to ten problem
@stivowner Dzięki za informację. W takim razie trzymam kciuki, aby dział techniczny szybko to wyjaśnił. 🙂
Mam nadzieję że się uda bo kilkanaście godzin bez odzewu w sprawie, a jutro kończy się czas na opłacenie licytacji 😞