Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
tam
mam pytanie uzywam allegro smart
status twojej przesylki
przychodzi mi tylko nr telefonu wiadomosc o przesyłce ze jest juz do odebrania
ale nr przesylki jest wysylany na meila
jest to dla mnie klopot bo jest to skrzynka meilowa ktora nie moze byc zainztalowana n a moim telefone
i nie moge sie z nia łaczyc z telefonu
moge ja odczytac jedynie z meila komputerowo
chce otrzymywac na sms na telefon
co mam zrobic
@mania282 Na numer telefonu, na który została nadana paczka, otrzymujesz SMS-a z kodem odbioru przesyłki. Przy odbiorze, nie musisz podawać numeru przesyłki, tylko krótki kod 🙂
@mania282 nie da się, zmiany statutu zamówienia idą na maila, a na telefon jak jest do odbioru paczka, zainstaluj se aplikację allegro, inposta itp to będą powiadomienia na telefonie 🙂
ALE JA MAM APLIKACJE ALLEGO I WŁASNIE OD KAD ZAINSTALOWAŁAM APLIKACJE ALLEGORO SMART MAM TYLKO POWIADOMIENIA O STATUSIE PRZESYLK CZAS WYSLANIA ITD
I NR TELEFONU
A NR PRZESYLKI TYLKO JEST W MEILU
@mania282 No ale do czego Ci ten nr przesyłki (który masz w szczegółach zakupu w "kupionych")?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
NO WŁASNIE
TAM JEST CAŁY OPIS ZAKUPU
NR TELEFONU
ALE BRAK NR PRZESYŁKI JEST WSZYSTKO TYLKO NIE NR
CHODZI MI O NR DO PACZKOMATU
TZN DO ODBIORU TOWARU W PACZKOMACIE
Jeśli otrzymałaś kod przesyłki, (tylko nie wiem czy do paczkomatu?), a jeżeli tak to w paczkomacie musisz podać swój numer telefonu, a następnie podać KOD
TAK
TYLKO ZE KOD PRZYCHODZI TYLKO NA MEILA
A W OPISIE STATUSU ZAKUPU TEGO NIE MA
JEST WSZYSTKO TYLKO NIE TO
czy jest to gdzies do zaznaczenia w ustawieniach, ale przeszukalam wszystko
dodalam nawet swoj drugi prywatny meil ktory moge otwierac na telefonie ,ale niestety wiadomosc przychodzi tylko na głowny meil
@mania282 Na pewno masz podany poprawny nr telefonu w ustawieniach konta allegro? Jeśli tak, to rozumiem, że nr ten się zgadza z tym, który podajesz w zamówieniu?
Przypadkiem nie dodałaś w telefonie inpostu na czarną listę (co uniemożliwiałoby odbiór sms-ów)?
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
jestes wielki chyba to to
ale zobaczymy przy nastepnej przesyłce jutro ma mi przyjsc wiec zobaczymy