Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:81229832 Nie, na AL masz 5 dni na zapłatę jeżeli jej nie dokonujesz nie ma zakupu. Napisałaś że anulujesz i bardzo dobrze, nikt Ci nic nie zrobi. Druga sprawa płatność przez AF jest bezpieczna, masz jeszcze dyskusję, także POK jak nie dotrze towar albo nie taki.
na Allegro Lokalne zamówienie złożyłam i anulowałam płatność. Pani u której złożyłam zamówienie powiedziała,że zgłosi moje konto i odpowiem za to.
@Client:81229832 Niczym się nie przejmuj. Na Allegro Lokalnie nie ma obowiązku zapłaty. Tam zawiera się umowy warunkowe, a warunkiem jest zapłata. Zgodnie z regulaminem, po pięciu dniach bez zapłaty transakcja jest uznana za niebyłą, a umowa kupna zostaje rozwiązana. Nie poniesiesz żadnych konsekwencji, sprzedawca tylko Cię straszy bezpodstawnie. Pani może sobie mówić, co chce, nic Ci nie grozi.
Dziękuję bardzo za odpowiedź! Uspokoiłam się po twojej odpowiedzi 🙂
@Client:81229832 Nie bądź taka spokojna, po kilku takich żartach i zgłoszeniach sprzedawców twoje konto pewne będzie zablokowane.😎
Pierwszy raz anulowałam płatność zamówienia
@Client:81229832 Nie słuchaj głupot @aragil To sprzedawca, który zazwyczaj zastrasza i utrudnia kupującym, co tylko się da. Na Lokalnie nie masz obowiązku zapłaty.
Okej dziękuję bardzo za informację
@Client:81229832 Post założyłeś pod konkretną osobę?😁
@LEW433 tak