Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Wygrałem dziś na licytacji u jednego sprzedawcy dwa przedmioty, ale gdy chce przejść żeby zapłacić (wchodzę na allegrolokalnie > kupione > mam te dwa przedmioty > do wyboru jest tylko opcja WYBIERZ METODĘ DOSTAWY pokazane na zdjęciu > wchodzę i mam tylko do wyboru Allegro Paczkomaty InPost gdy to klikam wyskakuje na dole na czerwono Wybierz formę dostawy jak na zdjęciu oraz na szaro jest napis KUPUJĘ I PŁACĘ i nie mogę go kliknąć ani przejść dalej do jakiejkolwiek formy płatności, co może być nie tak?
Dodam że na telefonie dzieje się tak samo.
@Client:47538954 Cześć, czy sytuacja powtarza się na innej przeglądarce lub w trybie incognito?
Nie sprawdzałem na innych ale zobaczę.
Sprawdzałem na innej przeglądarce, w karcie incognito oraz u kogoś innego na komputerze i ten sam problem dalej.
@Client:47538954 Czy próbowałeś kliknąć na kafelek z Allegro Paczkomaty InPost? Czy wyświetla Ci się wtedy mapka z Paczkomatami?
Widzę również, że masz starą wersję aplikacji i nieaktualną przeglądarkę Safari. Zaktualizuj proszę swoje narzędzia - być może ma to wpływ na działanie komponentu strony.
Sprawdź również, czy uda Ci się opłacić zamówienie z wyłączonymi wszystkimi wtyczkami w trybie incognito.
Nie wyświetla się mapka, wszystko jest aktualne, usuwałem i ponownie pobierałem wszystko od nowa zeby bylo aktualne, w trybie incognito też nie da rady.
Widzialem na forum ze ktos inny tez ma taki problem, czy udalo u niego się to rozwiązać lub coś?
Zgłoszono moją sprawę do działu technicznego więc czekam.
Nie mam opcji kupuję i płacę po wygranej licytacji a chce zapłacić za zakup.
Jest już tu dzisiaj kilka zgłoszeń tego problemu ,zespół allegro pracuje ponoć nad rozwiązaniem sprawy.
Jeśli dopiero co wygrałeś to czasem ta opcja pojawia się z opóźnieniem. Spróbuj za godzinkę lub dwie. Jeśli to nie pomogło to tylko allegro może pomóc.