anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

brak opcji kup teraz

klown9
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, nie mam przy wystawionych książkach opcji kup teraz pomimo, że w edycji się pokazuje dlatego nic nie mogę sprzedać choć byli chętni. Czy jest to złośliwość allegro, czyste chamstwo czy całkowita ignoracja. Dodam, że napisałam do nich ale cisza.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

komis-bell
#21 Demiurg#

@klown9 Widzę KUP TERAZ w każdej Twojej ofercie.

oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

Nie, nie ma opcji kupna wyświetla się na filetowo zarządzaj ogłoszeniem po wejściu na stronę produktu.

oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

ok przed chwilą pojawiła się opcja przy jednej książce.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Jest w  każdej ale ty zapewne sprawdzasz  w ten sposób ze klikasz "kup teraz" on się dodaje do zakupu i jak klikasz kolejny to wówczas masz "dodaj do zakupu",

oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

Nie, wchodzę na stronę tytułu książki i przy jednej przez chwile była opcja kup teraz a teraz znowu nie ma przy żadnej niestety, nawet nie wiedziałam o tym ale osoba zainteresowana przedmiotem napisała do mnie jak ma kupić i zrobił się problem ale ja widze, ze spece od utawień stron allegro mają zabawę. Nigdy wczesniej nie miałam tak a sprzedawałam wcześniej, też.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@klown9 Prześlij proszę zrzut ekranu z widokiem zgłaszanego problemu.

Natalia
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

Plan Daniela. Daniel G. Amen, Hyman Mark, Rick Warren

Obserwuj

-19%26,00 zł

21 zł

• Sprzedający: osoba prywatna

Zarządzaj ogłoszeniem

Dostawa

Zamiast kup teraz jest zarządzaj ogłoszeniem.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@klown9 wyloguj się lub zobacz z poziomu innego konta 😉

oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

tak robiłam i jest to samo, nawet jak wpisze tytuł i pojawia się kilka różnych pozycji książkowych przy mojej jest - zobacz podobne i po kliknieciu pojawia się to co napisałam wcześniej, nie ma opcji do klknięcia kup teraz

oznacz moderatorów

klown9
#8 Zapaleniec#

bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, przed chwilą pokazała sie przy wszystkich opcja kup teraz ale  nie wiem na jak dlugo, bardzo dziękuję

oznacz moderatorów