Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, nie mam przy wystawionych książkach opcji kup teraz pomimo, że w edycji się pokazuje dlatego nic nie mogę sprzedać choć byli chętni. Czy jest to złośliwość allegro, czyste chamstwo czy całkowita ignoracja. Dodam, że napisałam do nich ale cisza.
@klown9 Widzę KUP TERAZ w każdej Twojej ofercie.
Nie, nie ma opcji kupna wyświetla się na filetowo zarządzaj ogłoszeniem po wejściu na stronę produktu.
ok przed chwilą pojawiła się opcja przy jednej książce.
Jest w każdej ale ty zapewne sprawdzasz w ten sposób ze klikasz "kup teraz" on się dodaje do zakupu i jak klikasz kolejny to wówczas masz "dodaj do zakupu",
Nie, wchodzę na stronę tytułu książki i przy jednej przez chwile była opcja kup teraz a teraz znowu nie ma przy żadnej niestety, nawet nie wiedziałam o tym ale osoba zainteresowana przedmiotem napisała do mnie jak ma kupić i zrobił się problem ale ja widze, ze spece od utawień stron allegro mają zabawę. Nigdy wczesniej nie miałam tak a sprzedawałam wcześniej, też.
Plan Daniela. Daniel G. Amen, Hyman Mark, Rick Warren
Obserwuj
-19%26,00 zł
21 zł
Zarządzaj ogłoszeniem
Dostawa
Zamiast kup teraz jest zarządzaj ogłoszeniem.
@klown9 wyloguj się lub zobacz z poziomu innego konta 😉
tak robiłam i jest to samo, nawet jak wpisze tytuł i pojawia się kilka różnych pozycji książkowych przy mojej jest - zobacz podobne i po kliknieciu pojawia się to co napisałam wcześniej, nie ma opcji do klknięcia kup teraz
bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, przed chwilą pokazała sie przy wszystkich opcja kup teraz ale nie wiem na jak dlugo, bardzo dziękuję