Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamawialam na początku stycznia gitarę do nauki jest już opłacona nie wiem dlaczego ale nie dotarła do mnie już pisałam w tej sprawie ale nie dostałam odpowiedzi dalej czekam. Dziękuję
Cześć, @Client:40132442. Według trackingu zamówienie zostało doręczone 10 stycznia 2025. Jeśli przesyłka ostatecznie do Ciebie nie dotarła, to najlepszym rozwiązaniem będzie kontakt z przewoźnikiem lub wniesienie reklamacji. W tym przypadku dostawą zajmował się InPost, numer przesyłki, wraz z jej statusem, znajdziesz w szczegółach zakupu.
@MiMary Wniesienie reklamacji do Allegro oczywiście. Allegro jest organizatorem dostawy, Allegro dostarcza etykietę, Allegro rozlicza koszty.
Na końcu okaże się że kurier dostarczył przesyłkę a adres na etykiecie był zły. Niedawno sam tak miałem, dobrze że upomniałem się u kuriera i dobrze się skończyło.
Złożenie reklamacji do InPost nic nie wniesie, najpierw 30 dni na rozpatrzenie a potem decyzja odmowna. Bo przesyłka została przecież gdzieś tam dostarczona a za dokumenty odpowiada Allegro.