Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
dobry wieczor jak wiemy sprzedaz/kupno kont na allegro jest zakazane w regulaminie lecz kazdy wie jak to wyglada z innej strony. Co sie dzieje w momencie kupienia konta przez kup teraz i ktos poda mi np zle dane do konta? czy dostaje zwrot z allegro czy uzytkownik zostaje zablokowany czy mozna cos z tym zrobic?
Wygląda jak każdy zakup od prywatnego sprzedającego >reklamacja , a na Allegro zaczynasz od otwarcia dyskusji a później dopiero AP jak nie będzie porozumienia.
czy dostane zwrot srodków i co sie dzieje z sprzedającym?
Czy dostaniesz ? nie znam tej sprawy wszystko zależy co jest w ofercie, co przyjdzie lub nie, nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Podejrzanych ofert się nie kupuje.
kupiłem konto i ono jest puste i co w takiej sprawie mam zrobic?
@Client:95288781 Otwórz dyskusję(musisz) i tam opisz problem, sprzedający ma 24godz. na odpowiedź, masz tam pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
co sie stanie jesli sprzedajacy nie odpowie i co jesli dyskusja do niczego nie doprowadzi?
Wówczas dostaniesz możliwość złożenia wniosku o rekompensatę z AP.
Jesli nie odpoqie na reklamacje to allegro odda kase z protecta jeali dyskusja nic nie wniesie albo sprzedawca odrzuci reklamacje to nie wyplaca protecta
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi, niezbadane są wyroki Boskie i ...Allegro, ale musi zacząć od dyskusji.😁
Tzn powiem tak wyroki allegro są zbadane bo można przyjąć że jeśli sytuacje allegro będzie mogło zmaścić to zmaści ją tak konkursowo że wynik będzie wręcz kuriozalnie absurdalny. Niestety allegro to potrafi zatrudniając wielu niekompetentnych konsultantów.
@Client:95288781 @LEW433 wygląda to tak skoro oferta byla niezgodna z regulaminem to nie powinna być wystawiona a skoro została wystawiona i ktoś kupił i zrobiono go w wała to allegro ma to w 4 literach cyt regulamin użytkownicy powinni wiedziec ze wystawienie jest wbrew regulaminowi oraz kupujący że kupuje wbrew regulaminowi czy obie stronu naruszają regulamin allegro nie wypłaci protecta
czy sprzedający dostaje wtedy pieniądze?