anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić gdy sprzedający po zakupie nie odpisuje na moje wiadomości?

sazann1
#8 Zapaleniec

Sprzedający zakończył ofertę przed czasem na allegro lokalnie. Przyjoł moja ofertę pieniądze dostał na konto teraz mnie zbywa już nie odpisuje odznaki nie wysyłał. Co mam zrobic? Pomocy

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Jako kupujący jesteś na allegro chroniony ,zgłoś temat do allegro ,załóż mu dyskusję.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sazann1  Opiszesz problem tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

Jeśli sprzedający nie odpowie w ciągu 24 godzin poproś o pomoc Allegro. Nie zamykaj dyskusji dopóki nie dostaniesz przedmiotu lub zwrotu pieniedzy.

oznacz moderatorów

sazann1
#8 Zapaleniec

Tylko ja mi zaoferowałem więcej w zamian za skończenie licytaci, on się zgodził podał nr konta kasę dostał. kilka dni obiecywał wysyłkę i ucichł 

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sazann1  Czyli wysłałeś mu pieniądze poza Allegro?  Pozostaje ci dochodzenie sprawiedliwości na drodze cywilnej, ale chyba nawet danych adresowych sprzedającego nie masz.

Czarno to widzę,,,,

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sazann1 Czyli kupiłeś poza Allegro ? Jeżeli tak, to pozostaje Ci tylko sąd.

oznacz moderatorów

sazann1
#8 Zapaleniec

Tylko ja mu wysłałem kasę na podane konto on zakończył licytacie nie było kupna na allegro. Przyjoł moja ofertę i zakończył licytacie przed czasem

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@sazann1 To nieważne. Wysłałeś kasę poza Allegro. Allegro nie będzie interweniować. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@sazann1 Przykro, ale w takim przypadku jest to transakcja poza Allegro, więc jako serwis nie mamy tutaj możliwości do działania. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów