Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedający zakończył ofertę przed czasem na allegro lokalnie. Przyjoł moja ofertę pieniądze dostał na konto teraz mnie zbywa już nie odpisuje odznaki nie wysyłał. Co mam zrobic? Pomocy
Jako kupujący jesteś na allegro chroniony ,zgłoś temat do allegro ,załóż mu dyskusję.
@sazann1 Opiszesz problem tutaj: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Jeśli sprzedający nie odpowie w ciągu 24 godzin poproś o pomoc Allegro. Nie zamykaj dyskusji dopóki nie dostaniesz przedmiotu lub zwrotu pieniedzy.
Tylko ja mi zaoferowałem więcej w zamian za skończenie licytaci, on się zgodził podał nr konta kasę dostał. kilka dni obiecywał wysyłkę i ucichł
@sazann1 Czyli wysłałeś mu pieniądze poza Allegro? Pozostaje ci dochodzenie sprawiedliwości na drodze cywilnej, ale chyba nawet danych adresowych sprzedającego nie masz.
Czarno to widzę,,,,
@sazann1 Czyli kupiłeś poza Allegro ? Jeżeli tak, to pozostaje Ci tylko sąd.
Tylko ja mu wysłałem kasę na podane konto on zakończył licytacie nie było kupna na allegro. Przyjoł moja ofertę i zakończył licytacie przed czasem
@sazann1 Przykro, ale w takim przypadku jest to transakcja poza Allegro, więc jako serwis nie mamy tutaj możliwości do działania.