anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Co zrobić jeśli przesyłka nie dotarła a zgłoszony problem został przez allegro lokalne uznana za za

siemek17
#7 Wielbiciel#

Nie otrzymałem produktu, a allegro lokalne uznało że sprawa została wyjaśniona. Może coś wcisnąłem, ale nie świadomie. Teraz drugi raz już nie można. 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Opisz szerzej sytuacje, skąd to ze Allegro Lokalne uznało ze otrzymałeś?

oznacz moderatorów

siemek17
#7 Wielbiciel#

Podobno zakończyłem dyskusje i została ona zamknięta. Ja sam już nie wiem może coś wcisnąłem, ale tego tam tyle że trudno się połapać nowicjusz owi. Tak czy siak osoba która miała wysłać towar ulotniła się i nie ma z nią kontaktu. A wystawa przedmiotu zbiera teraz baty. Żałuje że wszedł z gościem w spółkę i prosi mnie abym zaczekał do końca września na pieniądze. Nie wiem idę jutro na policję. Wiele tu nie zdziałam.. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@siemek17 Prowadź dyskusję, nie masz towaru kontaktu odznaczasz dyskusję jako nierozwiązaną-od razu, dostajesz możliwość złożenia wniosku do Allegro Protect.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@siemek17 Sam zakończyłeś dyskusję, ale już ją dla Ciebie wznowiliśmy. Poinformowaliśmy Cię również, że jeśli do 2 września problem nie zostanie wyjaśniony przez sprzedającego, będziesz mógł wypełnić formularza wniosku do Allegro Protect: https://allegro.pl/allegro-protect/index 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@siemek17 Cześć, dyskusja została wznowiona 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@siemek17 Jak można wcisnąć coś "nieświadomie"? > czyli co brak kontroli na własnymi zachowaniami?

oznacz moderatorów