Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przeglądałem stronę z zegarkami męskimi, a listowanie miałem ustawione od najniższej ceny. Dziś odświeżam i są same ogłoszenia z Allegro, a te z Lokalnie zniknęły. Można je wyświetlić tylko przez AllegroLokalnie.
Czy to już tak zostanie?
Takie działania miały być podjęte żeby oferty z Allegro lokalne nie były widoczne na zwykłym, ale czy już??? a przeglądasz z konta biznesowego czy konsumenckiego?
Prywatne konto
@igolek obecnie sprawdzamy różne opcje wyświetlania wyników wyszukiwania, by jeszcze lepiej dopasowywać je do potrzeb naszych klientów. Zmieniliśmy widok listy wyszukiwania z ofertowego na produktowy. W widoku ofertowym widzisz wszystkie oferty, a w widoku produktowym otrzymujesz listę produktów, z której możesz przejść do listy ofert połączonych z danym produktem.
Aktualnie trwają testy dotyczące wyświetlania listy produktów. Na ten moment nie zobaczysz w widoku produktowym ofert z Allegro Lokalnie. Te oferty będą widoczne jedynie na https://allegrolokalnie.pl/
Czy będzie dostęp do obydwu rodzajów ofert razem, czy to definitywnie zostanie podzielone?
@igolek aktualnie trwają testy. Nie mam informacji kiedy się zakończą.
Nie dokładnie o to mi chodziło, pytałem czy później, po zakończeniu testów będzie wspólny widok przy przeglądaniu.
Jeszcze jedna zagadka - zniknęły napisy "osoba prywatna" i "firma" na liście ogłoszeń w Lokalnie, to też te testy?
@igolek Oznaczenia "osoba prywatna" i "firma" powinny być nadal widoczne. Jeśli u Ciebie nie są, sprawdź czy jest tak samo, kiedy korzystasz z innej przeglądarki.
Wykryłem, że jest informacja o rodzaju konta ale w innym miejscu niż była. Była po prawej pod serduszkiem, a jest na dole po lewej obok zdjęcia. Drobiazg ale jakże denerwujący.
@igolek od października oferty z "lokalnie" nie będą się już na zwykłym allegro wyświetlać, więc możesz się już przyzwyczaić.
Ale że to dla wygody kupujących 🙂