Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
oszustwo.
Co gdy chcąc skopiować link przez przypadek go otworzyłem? Nic nie dotykałem później na stronie nie klikałem żadnych innych przycisków odrazu wyszedłem. Dziekuje za odpowiedz
nic
Jeszcze jedno pytanie. Bo zastanawiałem się nad tą ofertą, brzmi ona nieprawdopodobnie wręcz lecz byłem ciekaw czy jeżeli byłby to scamer, jak działa w tym momencie ochrona kupującego allegro. Czy można odebrać taki telefon (jeśli w ogóle będzie w przesyłce) przetestować go i sprawdzić czy działa a jeśli to oszustwo to czy można zwrócić i odzyskać pieniądze?
Dziękuję Ci anonimowy człowieku za szybką odpowiedź, bywaj zdrowy i szczęśliwego nowego roku za parę dni
To nie jest strona Allegro. To oszukańcza strona udająca tylko Allegro.
Allegro nie bierze odpowiedzialności za tę aukcję, bo nie jest na ich stronie.
Jeżeli zapłacisz - stracisz pieniądze. I tyle.
Niech Bóg was błogosławi, dobre anonimowe duszyczki
@Client:130337975 Jeśli to nie Allegro (a na 100 % to nie jest allegrolokalnie), to dlaczego Allegro miałoby za to odpowiadać? Czy jak ktoś się podszyje pod Ciebie to masz za to odpowiadać?
Nie będzie telefonu w przesyłce, ba, nie będzie żadnej przesyłki. I wpłaconych blikiem pieniędzy, ani szans na ich odzyskanie.
Oszustwo to oszustwo, dziwne, że jeszcze ludzie się na to nabierają. Nie dziwię się politykom, że obiecują gruszki na wierzbie bo elektorat głosuje na tych co więcej obiecają. Nie ma darmowych obiadów, nie ma wspaniałych okazji, zwłaszcza, że "brzmi ona nieprawdopodobnie" jak to sam ująłeś, w dodatku z oszukańczego, podszywającego się pod allegrolokalnie, linku.
Zgadzam się w stu procentach. Nigdy nie dawałem się naciągnąć na żadne próby wyłudzenia pieniędzy ale tutaj byłem ciekawy bardziej jak to działa. Niemniej jednak dziękuję bardzo każdemu, fajnie widzieć że ludzie jeszcze chętnie pomagają. Dobrej nocy wam życzę 😄
Owszem, ktoś może wziąć na ciebie kredyt i przyjdzie ci go spłacać…