Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Skończyły się już bezpłatne przesyłki? Wczoraj były opcje bezpłatne dziś już nie ma.
@exit131 Nie skończyły się. Poszukaj dokładnie.
@exit131, zgodnie z regulaminem promocji trwa ona do 31.12.2021 r. Natomiast każdy sprzedający może otrzymać darmową dostawę dla maksymalnie 5 ogłoszeń promocyjnych.
Witam.
Jeszcze w nocy niemal co drugie ogłoszenie w dziale Kolekcje>numizmatyka było z darmową przesyłką. Obecnie nie znajduję nic... Trochę to dziwne żeby wszyscy Sprzedający praktycznie w jednym czasie wykorzystali limit przesyłek.
Pozdrawiam, Waldek.
A kupujący ma też ograniczone zakupy z bezpłatną dostawą? Miałam zapisane oferty, które były z bezpłatną dostawą, dziś za wszystkie wysyłki są już koszty, zniknęła opcja bezpłatna, dziwne, że we wszystkich zapisanych aukcjach.
Kupujący nie ma ograniczeń. Taką samą sytuację opisałem wyżej.
Może sprzedający podniósł ceny za przesyłkę. Albo nie kupujesz w aplikacji
Wczoraj kupiłam pięć przedmiotów z bezpłatną przesyłką, miałam jeszcze w obserwowanych kilka i już dzisiaj nie jest na nich widoczna opcja bezpłatna, na żadnym z zapisanych choć wczoraj były
Kupuję w aplikacji lokalnej.
Przejrzałem kilka tysięcy ofert w kategorii Numizmatyka (kilkadziesiąt miałem oznaczonych), ale również w innych kategoriach, gdzie w nocy roiło się od darmowych wysyłek - teraz odnalazłem raptem kilka. Coś tu nie gra. Powtórzę się, ale dziwne, że tyłu sprzedawców nagle wykorzystało limt...
@jesus721022 napisał(a):Kupuję w aplikacji lokalnej.
Przejrzałem kilka tysięcy ofert w kategorii Numizmatyka (kilkadziesiąt miałem oznaczonych), ale również w innych kategoriach, gdzie w nocy roiło się od darmowych wysyłek - teraz odnalazłem raptem kilka. Coś tu nie gra. Powtórzę się, ale dziwne, że tyłu sprzedawców nagle wykorzystało limt...
Dokładnie to samo jest u mnie
@exit131 @jesus721022 @Client:44052296 tak, promocja "Przejdźmy do rzeczy - dostawa 0 zł w aplikacji Allegro Lokalnie" zakończyła się, ponieważ pula środków przeznaczonych na jej realizację się wyczerpała.
I taka odpowiedź jest konkretna i wszystko wyjaśnia 👍
Pozdrawiam.
Chciałam zakupić przedmiot z allegro lokalnie, ale muszę płacić za wysyłkę. Kosztuje ona 9 złotych, a jak czytałam w regulaminie to może być do 11 złotych, żeby nie musieć za nią płacić. O co może chodzić? To mój pierwszy zakup.
Zakupiłeś przez aplikację?
@Client:103288057 Cześć. Limit darmowych dostaw został już osiągnięty, zatem promocja z darmową dostawą/wysyłką na Allegro Lokalnie się zakończyła.
Pusta kasa. 😥
A myślałam, że jest do końca grudnia
Wyczerpał się.😁
@Client:103288057 Ta promocja zakończyła się przed terminem z powodu wyczerpania puli na dopłaty do przesyłek. Allegro nie ma już na to pieniędzy 🙂
to może kredyt dla uratowania honoru