anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy ta aukcja jest prawdziwa ?

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:59720645
#1 Nowicjusz#
oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
bodziobodzio4738
#11 Animator#

nie

oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz#

Na podstawie czego można to stwierdzić? Chciałabym to wiedzieć na przyszłość 

oznacz moderatorów
bodziobodzio4738
#11 Animator#

ja jestem zalogowany a po wejściu w link nagle nie jestem, druga sprawa jak chcesz dodać do ulubionych to się nie da, trzecia sprawa to że adres Allegro Lokalnie to allegrolokalnie.pl/ i dalej a tutaj masz po .pl- i jakieś kwiatki a faktyczna domena to .cfd i wg google "Domena internetowa . cfd jest przypisana dla stron internetowych z Wielkiej Brytanii."

oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz#

Na podstawie czego można to stwierdzić? Chciałabym to wiedzieć na przyszłość 

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
NipponShorty
#15 Entuzjasta#

@Client:59720645 Po samym linku:

https://allegrolokalnie.pl-oferta5450706.cfd masz dwie kropki 
Prawidłowy adres to allegro.pl lub allegrolokalnie.pl i potem już są tylko ukośniki tak jak np w tej ofercie:

https://allegro.pl/oferta/platki-owsiane-zwykle-naturalne-2-5kg-piatnica-naturalne-platki-owsiane-10...

Po 2 ktoś pewnie wysłał tobie ten link wiec na 99% to oszustwo - jeśli jest oferta na portalu to poproś o sam numer oferty i szukaj jej bezpośrednio na allegro a nie przechodź w przesłany link.

oznacz moderatorów
bodziobodzio4738
#11 Animator#

nie na 99% a na 100% oszustwo, tutaj nie ma 1% szansy że to nie jest oszustwo 🙂

oznacz moderatorów
NipponShorty
#15 Entuzjasta#

@bodziobodzio4738 Jak mnie ktoś z rodziny prosi o zakup i wysyła mi sprawdzony link to wtedy wiem że to nie oszustwo - wiec 1% dla rodziny zostawiam 😉

oznacz moderatorów
#1 Nowicjusz#

Bardzo dziękuję za odpowiedź, tak podejrzewałam, ze to może być oszustwo. Teraz wiem jak to sprawdzić 🙂 

oznacz moderatorów