Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, natknąłem się na ciekawą aukcję: MYSTERY BOX iPhone 11/12/12 Pro/13 Pro Max/14 Pro | Warszawa | Kup teraz na Allegro Lokalnie . Mystery box z iphonami, jestem ciekaw czy takie aukcje są legalne? Teoretycznie jest pokazane co można "wygrac". Jakbym zakupił takiego iphona i dostałbym w złym stanie, albo mi nie odpowiadał, albo cokolowiek innego z nim było, to jak wygląda to pod względem allegro (można zwrócić czy nie?) Pozdrawiam
@rafal_janus1 Odpowiedź jest że zwrócić nie możesz ponieważ zakup od prywatnego nie podlega zwrotowi, możesz składać reklamację na niezgodność z opisem
@rafal_janus1
@LEW433 "możesz składać reklamację na niezgodność z opisem"
Daremne. W opisie nie ma żadnej wzmianki czy sprawne i w jakim stanie zewnętrznym.
Odradzam zakup z tej aukcji, ktoś pewnie wyprzedaje jakieś trupki poserwisowe albo poreklamacyjne licząc na jeleni.
@rafal_janus1 Mystery boxy są nielegalne na Allegro, Po drugie to konto z 49 szt. takich telefonów wygląda jak wyprzedaż mafijna z nielegalnego źródła.
Prosimy o interwencję: @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@LEW433 @rafal_janus1 mysteryboxy są niedozwolone regulaminem allegro i wystarczy zgłosić ofertę by zdjęli nie można tu sprzedawać czegoś czego nie można dokładnie określić w opisie aukcji
@rafal_janus1 zgłosiłam to, dziękuję!
Możesz też sam zgłosić oferty, które łamią regulamin korzystając z przycisku "zgłoś naruszenie zasad" dostępnego w każdej ofercie.