Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie.
To jest oferta na stronie Allegro Lokalnie czyli zyskujesz ochronę Allegro, ale czy jest to uczciwa oferta to nie wiem.
@zmojda Teoretycznie to jest link do Allegro ale powinieneś przyjąć zasadę że każdy link to potencjalne oszustwo, więc nie zadawaj takich pytań bo to świadczy że nie przestrzegasz reguł.
Link możesz wykorzystać w ten sposób że logujesz sie na Allegro a następnie szukasz przedmiotu który powinien być w linku. Ale nigdy nie klikaj w linki które podsyła ci ktoś z sieci!
@zmojda @Ja bym polecał przed zakupem dopytać sprzedającego co dokładnie oznacza ten zapis:
”🚨 Pamiętaj!
Zakup jest ostateczny, a wszelkie działania po zalogowaniu są już Twoją odpowiedzialnością. Konto może być losowe. Dokonaj zakupu, jeśli jesteś pewien swojego wyboru. :biały_gruby_symbol_zaznaczenia:”
Szczególnie to „konto może być losowe”
🙃
@zmojda Bezpieczne zakupy, ale jak sam się zabezpieczyć.
@zmojda Jak jesteś graczem to powinieneś rozgryźć w co gra ten sprzedawca i czy ta gra dla Ciebie nie okaże się porażką. Wchodzenie w zakupy u przypadkowych , indywidualnych sprzedawców wiąże się zawsze z dużym ryzykiem i tu przynajmniej mnie coś cuchnie. Często pokusa przy teoretycznie okazyjnych ofertach bywa zgubna.