anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

czy w ostatim czasie ktos mial probe wyludzenia danych

waldorv47
#2 Obserwator#

ktos wczoraj probowal  kupujac towar ktory wystawilem przekierowac mnie na stone  ktora przypominala szate mojego banku wyludzic dane do konta zainteresowanym moge podac meila zaposrednictwem ktorego prowadzil ze mna rozmowe badzcie czujni ,brakowalo niewiele abym podal wszystie dane

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

😎

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

No i dobrze że ci się lampka zapaliła ,takie zagrywki są na co dzień.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Taaa wszyscy na wszystkich portalach. Masz to wszędzie od FB, Prze O..., ogłoszeniaki, allegro lokalne, allegro główne itp. Jedynym portalem z tym sobie radzącycm jest V.... Tam zobaczyłam taką wiadomość tylko raz i po 5ciu minutach dosłownie znikła, czyli portal daje radę... Nie wiem jak E... i EB..

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@waldorv47 a może brałeś udział w kampanii reklamowej bankiwpolsce.pl

oznacz moderatorów

waldorv47
#2 Obserwator#

tak w reklamie jak sie nie dac  **piiip**.....nie pisze po to abys mial beke ale zeby przestrzec , a strona na ktora mnie kierowal zniknela

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@waldorv47 niestety darwinizm występuje też po ciemnej stronie mocy. Weźmy pod uwagę np. fałszywe strony lokalnie. Ta metoda, którą opisu jest jest już stara i choć "trochę" myślący człowiek pozna, że to jest próba oszustwa i wyłudzenia danych.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

oczywiscie

to żadna nowosc

oznacz moderatorów

drekenzes
#17 Koryfeusz#

@waldorv47 Tak to norma, każdego z nas co jakiś czas chcą zrobić w ciula. Ale skoro sporo osób się na to ciągle nabiera, to wciąż są stosowane takie metody i często dosyć prymitywne. Jakas taka zbytnia łatwowierność w sieci jest teraz.