Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Dokonałem płatności za produkt (a przynajmniej tak mi się wydawało) pobrało mi pieniądze z konta, ale płatności nie dokonano... pojawił się przycisk "ponów płatność". Mam rozumieć, że muszę ponownie opłacić produkt? Przecież to oszustwo...
Nie, nie oszustwo tak bywa w płatnościach, jeżeli zapłacisz 2x razy to samo to jedno wróci w ciągu 3dni na twoje konto.
Jakieś potwierdzone info na ten temat? Czy tylko przypuszczenia? Średnio mi się uśmiecha płacić 2x za ten sam towar.
Na pewno pobrało ci z konta, czy tylko zablokowało?
Zakładam że rozróżniasz te dwie czynności.
Jeśli nie ufasz Allegro finanse to poczekaj z ponowną płatnością do czasu zdjęcia blokady, albo zwrotu środków.
Nie sądzę by Allegro chciało cię okraść, zawsze możesz też skontaktować się ze swoim bankiem.
Dobrze zakładasz i tak... pobrało mi z konta pieniądze. ponowiłem płatność i dalej to samo...
Czyli jakiś błąd płatności, dzisiaj była zmiana czasu, wiele banków miało prace konserwacyjne, może stąd problemy, powstrzymaj się do jutra.
Mam nadzieję, że przynajmniej pieniądze wrócą na konto...
Mam ten sam problem pobrali mi z konta a płatność ze nie zrobiona jak robię ponów transakcje jest inny numer przelewu tytuł itp ale ja nie chce drugi raz płacić bo co z tamtymi pieniędzmi a sprzedający pisze żebym zapłaciła raz jeszcze
@tiger223 sprawdziłam to zamówienie i dopiero płatność z godziny 23:02 zaksięgowała się poprawnie. Poprzednie mają status "anulowana", a środki, jeśli zostały pobrane, wrócą na Twoje konto maksymalnie do 3 dni roboczych.
Dzięki Monika za zainteresowanie. Na szczęście wszystko się wyjaśniło. Przelew poszedł jak wspomniałaś. Pozostało tylko poczekać na zwrot za pierwszy przelew.