Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
19.09.2024 roku zrobiłam płatność za paczkę mister box i sprzedający twierdzi, że nie dostał przelewu a bank twierdzi, że przelew został zrobiony i jak mogę odzyskać pieniądze?
Czy metoda płatności to był przelew tradycyjny?
@anna7077 Link jest prawdziwy, ale sprzedaż "Mystery box" jest zakazana na Allegro.
A jak mogę odzyskać pieniądze które zostały zapłacone z banku i czy mogę komuś wysłać screna z płatności banku?
Czyli nie doszło do sprzedającego, masz status zakupu: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
@anna7077 @W drugim Twoim wątku wkleiłaś link do licytacji która zakończyła się 21.09.2024 o godzinie 19:33 - jeśli to ta licytacja to jak mogłaś za nią zapłacić 19.09?
Tak wiem bo płaciłam też 19.09 i niestety przelew poszedł
@anna7077 spokojnie - poczekaj aż moderacja tu zajrzy i zerkną co się podziało 🙂
Dziękuję bardzo
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ zerknijcie co się tam wydarzyło 😄
@anna7077 poprzednie próby płatności są anulowane, a jedna jest w trakcie, ale wygląda tak, jakbyś nie potwierdziła płatności i jest ona tylko zainicjowana.
Czy możesz wygenerować potwierdzenie tej płatności z banku? Jeśli tak, to prześlij je proszę za pomocą formularza (możliwość dodania załącznika pojawi się, gdy wybierzesz kontakt w wiadomości e-mail).
Super w takim razie będę mogła odzyskać pieniądze