Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, nie mogę dokończyć transakcji kupna na Allegro lokalnie. Wysłałem zapytanie o dostawę, sprzedający przesłał wiadomość, uzgodniliśmy dostawę, ale mam nadal wyszarzone ole zapytaj o dostawę i nie mam opcji kontynuacji transakcji. Czy sprzedający powinien coś ze swojej strony zaakceptować?
@andremi Cześć. 🙂 Prześlij proszę link do tej oferty, a także zrzut ekranu 🙂
Olu, S.O.S. :). Mam sprzedającego na łączach i nie wiemy co zrobić.
już moderacja nie pracuje.
Przebieg transakcji nie wyglądał tak jak w instrukcji. A od której jutro dostępna jest pomoc?
Rożnie ale od 8.00 powinni być.
@andremi spróbuj proszę teraz kupić te dwa przedmioty. Ja nie miałam problemu i przycisk "wybierz dostawę i płatność" nie był szary.
Sprzedający najprawdopodobniej wcześniej nie miał podanej metody dostawy i to powodowało problem.
Dzień dobry,
jak wchodzę na ogłoszenie,
https://allegrolokalnie.pl/oferta/amplituner-yamaha-rn402d-srebrny
żeby jeszcze raz przeprowadzić transakcję, to mam tylko aktywny przycisk "wróć do zamówienia"
a jak wchodzę w zamówienie to dalej mam wyszarzony przycisk
@andremi Dzięki! A czy mogę Cię prosić o zrzut z widocznym ekranem po kliknięciu w "Wróć do zamówienia"?
Dzień dobry, czy dzisiaj moderacja jest jeszcze osiągalna?
@andremi Tak, jestem 🙂
Nadal wyszarzone pole Zapytaj o dostawę 😞
@andremi Wygląda na to, że sprzedający nie określił jeszcze warunków dostawy. W czacie z Tobą w sekcji Sposób dostawy powinien wybrać z listy metodę dostawy. W sekcji Koszt dostawy niech wpisze kwotę, którą ustaliliście. Następnie musi zatwierdzić wybór (kliknąć w [ustaw te warunki dostawy]).
Ok, spróbujemy.