anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dzień dobry, Błąd przy próbie zalicytowania

Client:91348129
#7 Wielbiciel#

Nie mogę zalicytować na allegro lokalne. Wyskakuje "błąd przy próbie zalicytowania". Zwykła licytacja funkcjonuje. 

Dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

Adrian1998rok
#7 Wielbiciel#

Witam wszystkich. Mam ten sam problem co kolega wyżej. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:91348129 @Adrian1998rok Cześć! Czy korzystacie z aplikacji Allegro Lokalnie / Allegro, czy z wersji na przeglądarkę? Czy problem dotyczy wszystkich licytacji na Allegro Lokalnie?

W pierwszej kolejności zalecam standardowe czynności, czyli zaktualizowanie apek i wyczyszczenie plików cookies. Jeśli problem się powtórzy, to prześlijcie mi zrzut ekranu z komunikatem i zgłoszę to do Działu Technicznego 

oznacz moderatorów

Adrian1998rok
#7 Wielbiciel#

Ja sprawdzałem przez apke allegro lokalnie i poprzez przeglądarkę. Jest ten sam błąd. Pisałem nawet do allegro ale brak odzewu. Próbowałem już na wszystkie możliwe sposoby i nic, dalej to samo.

oznacz moderatorów

Adrian1998rok
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20230308_193113_Allegro Lokalnie.jpg

oznacz moderatorów

Adrian1998rok
#7 Wielbiciel#

To jest screen z przykładowej licytacji 🙂

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Adrian1998rok Przepraszam, że tyle to trwa, ale cały czas sprawdzamy, co jest przyczyną problemu. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Adrian1998rok Czy masz może numer tej oferty? Podejrzewamy, że konto sprzedającego mogło zostać wcześniej zablokowane i dlatego pojawiły się problemy z zalicytowaniem w ofercie. 

oznacz moderatorów

Adrian1998rok
#7 Wielbiciel#

https://allegrolokalnie.pl/oferta/otwornica-do-drewna-16el-19127mm-licytacja-fk5

To jest inna oferta ale też od tego sprzedającego i również nie można zalicytować.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Adrian1998rok Dzięki, zatem problem będzie dotyczył wszystkich ofert od tego konkretnego sprzedającego. Sprawdzamy, dlaczego licytacje nie zostały zakończone po blokadzie. Wielkie dzięki za sygnał! 

oznacz moderatorów

Adrian1998rok
#7 Wielbiciel#

Również dziękuję. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów