Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zalicytować na allegro lokalne. Wyskakuje "błąd przy próbie zalicytowania". Zwykła licytacja funkcjonuje.
Dziękuję za pomoc.
Witam wszystkich. Mam ten sam problem co kolega wyżej. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
@Client:91348129 @Adrian1998rok Cześć! Czy korzystacie z aplikacji Allegro Lokalnie / Allegro, czy z wersji na przeglądarkę? Czy problem dotyczy wszystkich licytacji na Allegro Lokalnie?
W pierwszej kolejności zalecam standardowe czynności, czyli zaktualizowanie apek i wyczyszczenie plików cookies. Jeśli problem się powtórzy, to prześlijcie mi zrzut ekranu z komunikatem i zgłoszę to do Działu Technicznego
Ja sprawdzałem przez apke allegro lokalnie i poprzez przeglądarkę. Jest ten sam błąd. Pisałem nawet do allegro ale brak odzewu. Próbowałem już na wszystkie możliwe sposoby i nic, dalej to samo.
To jest screen z przykładowej licytacji 🙂
@Adrian1998rok Przepraszam, że tyle to trwa, ale cały czas sprawdzamy, co jest przyczyną problemu. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości
@Adrian1998rok Czy masz może numer tej oferty? Podejrzewamy, że konto sprzedającego mogło zostać wcześniej zablokowane i dlatego pojawiły się problemy z zalicytowaniem w ofercie.
https://allegrolokalnie.pl/oferta/otwornica-do-drewna-16el-19127mm-licytacja-fk5
To jest inna oferta ale też od tego sprzedającego i również nie można zalicytować.
@Adrian1998rok Dzięki, zatem problem będzie dotyczył wszystkich ofert od tego konkretnego sprzedającego. Sprawdzamy, dlaczego licytacje nie zostały zakończone po blokadzie. Wielkie dzięki za sygnał!
Również dziękuję. Pozdrawiam