Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie na spostrzegawczość. Co gość tak naprawdę sprzedaje?
https://allegrolokalnie.pl/oferta/kurtka-sztruksowa-meska-kozuch-futerko-zimowa-xl
Dodam, że przy wyszukiwaniu widać jedno zdjęcie - te pierwsze.
@Ecto Ktoś tu zapomniał dopisać, że pierwsze zdjęcie jest poglądowe.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Nie ma czegoś takiego, jak zdjęcie poglądowe.
@maxr01 Może być takie, szczególnie unikatów lub pojedynczych towarów, często sprzedawanych przez prywatnych sprzedawców. A są to towary hermetycznie zamknięte, zapakowane fabrycznie na których często nie zobaczysz dokładnie co zawiera opakowanie 😉 Wiele kolekcjonerskich figurek itp nie można rozpakowywać bo straciłoby na wartości, wówczas się wstawia zdjęcia poglądowe rzeczy sprzedawanej 😉
Ktoś tu zapomniał dopisać, że pierwsze zdjęcie jest poglądowe.
@maxr01 oczywiście że można.
Na pierwszym zdjęciu kurtka zaraz po zakupie. Następne foto kurtka używana stan bdb🤣🤣🤣
No tak, w tym konkretnym przypadku kurtka po otwarciu "oryginalnego opakowania" nie tylko zmieniła kolor, ale i fason... Myślę, że sprzedający pomylił zdjęcia -to tyle...
@michalw1971 sprzedający pozbierał w internecie opisy kilku różnych kurtek i połączył to w jedno. Mistrz marketingu 😂
@Ecto, dzięki wielkie za sygnał, skontaktowaliśmy się ze Sprzedającym w tej sprawie.
Widzę, że zmieniliście tytuł posta. Ale gwoli wyjaśnienia, bo może faktycznie poprzedni wyszedł trochę ostro. Nie chodziło o zarzucanie komukolwiek umyślnej próby oszustwa. Chodzi o to, że system wystawiania na AL jest tak zagmatwany, że łatwo niechcący wprowadzić innych w błąd. Sam osobiście miałem dwa przypadki. Jeden, że gdzieś w trakcie wystawiania czegoś nie odznaczyłem i mimo, że przedmiot był jeden, to po sprzedaży aukcja automatycznie się wznowiła. A drugi, że po anulowaniu aukcji była ona jeszcze widoczna przez jakiś czas, wystarczający, żeby chętni zalicytowali (i weź tu tłumacz, że tę aukcję anulowałeś).
Zakładam, że AL jest dla sprzedających sporadycznie ale dlaczego tak skomplikowaliście formularz. 😠