Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czyli był mail od Allegro! więc kasa powinna być w ciągu 3dni na twoim koncie, nie ma to jutro tu zajrzyj a moderatorzy sprawdzą gdzie są: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Informacją o zwrocie była tego samego dnia 14 sierpnia I dalej nic a minęło 3 dni. Dzwoniłem i ten allegrowicz potwierdza ze z jego konta pieniądze zeszly.
@mlodyy83 Młody, ty nie świętowałeś w niedzielę i w dniu 15 lipca? Zastanów się nad tym co wypisujesz.
Przelew został uruchomiony we wtorek 16 lipca. W zasadzie to powinien dotrzeć wczoraj, ale nie będzie opóźnienia jeśli wpłynie dzisiaj w godzinach popołudniowych.
Sorry ale taki mamy kalendarz 😊
Nie wiem czy się zrozumieliśmy. To ja kupiłem przedmiot. Sprzedający anulował aukcję i zwrócił mi koszty. I też takiego maila otrzymałem od allegro o zwrocie kosztów 14. Wiem że był długi weekend. Skoro on otrzymał pieniądze 14 to nie działa to w drugą stronę ze zwrotem kosztów??? No bynajmniej mamy 18 a tu cisza. Poczekamy zobaczymy
@mlodyy83 dobrze sprawdzałeś konto z którego opłacałeś zakup. Czasami pieniądze księgują się z datą zakupu.
Tak wyszło 14. Zaksięgowane były 16 No niby zwrot ma być kosztów w ciągu 3 dni na konto w allegro. Zobaczę i poczekam do końca tygodnia. Pisze bo pierwszy raz kupiłem przedmiot na allegro lokalnie i odrazu problem:) do tej pory od 18 lat jak mam konto nie miałem takiego problemu 🙂
@mlodyy83, zwrot w wysokości 100 zł został zrealizowany poprawnie 14 sierpnia. Powinien już być na Twoim koncie. Gdybyś potrzebował potwierdzenia przelewu, napisz do nas przez ten formularz.
Tak juz wczoraj dostałem zwrot na konto. Wszystko jest ok 🙂