Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Złożyłem zamówienie i opłaciłem ale chciałbym się wycofać z tego.
Towar nie został jeszcze wysłany do mnie.
Jak mogę to zrobić?
@emilka8980 Po prostu zadzwoń lub napisz do sprzedającego.
Oficjalna wersja to: otwórz Moje Zakupy, kliknij ten zakup, znajdź odnośnik Zwróć zakup kliknij i dalej postępuj według tego co widzisz.
@emilka8980 Cześć. W tym przypadku musisz poprosić sprzedającego o zwrot płatności i podać mu dane do przelewu.
Sprzedający może skontaktować się z nami w celu zwrotu prowizji za sprzedaż za pomocą tego formularza.
Dobrze ale jeśli sprzedający jeszcze nie otrzymał płatności bo nie wysłał do mnie towaru?
Wydaje mi się że otrzyma płatność jeśli otrzymam towar?
@emilka8980 Masz zakup opłacony, zakończony, sfinalizowany? Jeśli tak, sprzedający otrzymał płatność. Źle Ci się wydaje. On już otrzymał pieniądze i musi wysłać paczkę lub oddać Ci wpłatę.
Masz rację. Już się wyjaśniło. Dziękuje
czy to dalej aktualne mam problem taki ze kupujacy zrezygnował z zakupu po tym jak opłacił go a nie ma w allegro lokalnie mozliwosci zwrotu kosztów
@Limex_, na Allegro Lokalnie środki zwrócisz jedynie bezpośrednio na wskazany przez kupującego rachunek.
@emilka8980 Nie ma obowiązku anulowania na stronie Allegro, można anulować zwyczajnie, mailem. Po prostu wyślij wiadomość ze swoją rezygnacją.