Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otrzymałem towar niezgodny z opisem, pisałem do sprzedającego ale odpowiedział całkiem inaczej niż był opis. Otworzyłem dyskusję, zero odpowiedzi, poprosiłem allegro o pomoc, allegro też wysłało wiadomości do sprzedającego i też zero wyjaśnień. Od 17.11.2023 zero informacji. Gdzie jest ta pomoc?
Spokojnie po 14dniach odznaczasz dyskusję jako nierozwiązaną i dostaniesz możliwość złożenia wniosku o rekompensatę.
14 dni od rozpoczęcia dyskusji, czy od wysłania wiadomości przez allegro do sprzedającego?
Od otwarcia dyskusji.
Gdzie można to odznaczyć, bo na stronie dyskusji nie widzę tego
Tak, ale jak mija 14dni.
Jak dobrze rozumiem to taka możliwość pojawi się automatycznie po 14 dniach?
Tak.
Dziękuję za pomoc.
🤗
@seba629 Bardzo mi przykro, że tak długo czekasz na pomoc doradcy, za co również przepraszam w imieniu całego zespołu. Już przekazałam zgłoszenie do zespołu, który wypowie się w dyskusji.
Witam. Sprawa została rozwiązana. Jestem bardzo wdzięczny, że mój wniosek został pozytywnie rozpatrzony i zwrócono mi pieniądze przez Allegro Protect. Teraz chciałbym się dowiedzieć co zrobić z reklamowanym zakupem, żeby nie było że mam zakup i zwrot za reklamowany zakup.
@seba629 Zgodnie z informacją w dyskusji, otrzymałeś środki z Allegri Protect, ponieważ sprzedający nie rozpatrzył reklamacji - więc o kwestię reklamacji nie musisz się już martwić.
Dziękuję.