Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wygrałem licytację po czym napisałem do sprzedawcy(allegro lokalnie), że skoro jest z mojej miejscowości to najchętniej bym odebrał przedmiot osobiście tym bardziej, że wylicytowaniem też drugi przedmiot i tu pojawił się problem, bo kiedy idzie mi teraz przejść do płatności jestem blokowany przez wybór albo paczkomatu albo listu poleconego. Sprzedawca nie może teraz moderować ogłoszenia, a ja nie mogę go chyba, że swej strony anulować. Chyba, że jakoś mogę, bo nie bardzo wiem jak mogę to zrobić. Pomóżcie. Co zrobić w tej sytuacji. Jesteśmy dogadani w kwestii odbioru, ale nie wiem jak tu kliknąć: odbiór osobisty przedmiotu.
Na AL nie zrobisz tego systemowo, dogadani więc idziesz do niego i ...już.
Dzięki za podpowiedź.
Odbiór osobisty musi udostępnić sprzedający ale może to zrobić przy wystawianiu oferty, teraz już za późno.
Teraz pozostaje kupić osobiście z pominięciem Allegro ale tracisz wszystkie prawa zakupu na odległość: zwrot, rękojmia itp...
Najlepiej nic nie rób, napisz mailem że rezygnujesz z zakupu, a potem niech sprzedający wystawi ofertę ponownie z mozliwością odbioru osobistego. I wtedy kupisz.
Tylko ze sprzedający nie chcą udostępniać takiej mozliwości bo dowcipnisie klikają zakup a potem sprzedający płaci prowizję mimo braku płatności.
To kup z tym paczkomatem będziesz odbierał towar osobiście to niech ci te 9.99 sprzedawca do ręki odda i będzie git
Dzięki za podpowiedź. Chyba z niego skorzystam.